Korte clip 'Wrong Turn' zet jongeren voor 'Indiana Jones'-achtige dreiging

Alweer het zevende deel uit de reeks...

Er is een korte clip online verschenen voor de nieuwste inzending in de Wrong Turn-franchise getiteld Wrong Turn: The Foundation.

ING vertoont de horrorfilm eenmalig tijdens een evenement op 26 januari, voordat deze in de bioscopen verchijnt. Er is momenteel onduidelijkheid over de Nederlandse release, maar de verwachting is februari/maart.

In de clip (waarvan al enkele flitsen in de trailer voorbij kwamen) is te zien is hoe het gezelschap, van waarschijnlijk de voornaamste hoofd- en bijrolspelers, door het bos wandelt wanneer er dreiging voelbaar is en een geïmproviseerd wapen op hen afkomt. Bekijk de beelden hieronder:


Slachtvee en één publiekstrekker
De horrorfilm wordt omschreven als 'een tijdige en actuele meditatie over de samenleving en haar problemen'. Een trektocht door het land brengt een groep vrienden naar het land van een inclusieve samenleving.

Daar ontdekken ze al snel dat ze onder een andere rechtsstaat vallen... en misschien toch niet de slachtoffers zijn die ze dachten dat ze waren.

Voor de liefhebbers is er in ieder geval goed nieuws, want de MPAA heeft een R-rating toegekend vanwege 'heftig bloederig geweld, gruwelijke beelden en zeer grof taalgebruik'. De bekendste naam is die van Matthew Modine (Full Metal Jacket, Stranger Things, The Dark Knight Rises).

NieuwsFilm

meest populair