Wordt James Bond-film 'No Time to Die' alweer uitgesteld?

Mogelijk volgt er nog meer uitstel voor de volgende James Bond-film.

Moet No Time to Die er weer aan geloven? De allerlaatste James Bond-film met Daniel Craig in de hoofdrol schijnt mogelijk weer uitgesteld te worden.

Oorspronkelijk stond de release van de vijfde film van Craig gepland voor release in april 2020. Maar het coronavirus gooide roet in het eten en de release werd naar november 2020 uitgesteld. Helaas stond het er toen nog altijd niet goed voor met het aantal coronabesmettingen wereldwijd en werd besloten de film naar april uit te stellen.

Nog meer uitstel?
Nu gaat via Daniel Richtman het verhaal dat overwogen wordt om de release nog eens uit te stellen. Vooral in rijke landen lopen nu vaccinatieprogramma's, maar voordat die echt groot uitgerold zijn, is het zo april of mei.

Dat zou betekenen dat er nog altijd niet genoeg mensen naar de bioscoop kunnen om echt mensen te trekken. Sowieso geldt voor het Verenigd Koninkrijk dat de situatie daar, met de Britse coronavariant nog erger is dan in andere delen van de wereld.

Het is dus afwachten of het bericht van Richtman klopt, maar het klinkt wel redelijk plausibel. Tegelijk staat MGM te trappelen om de film uit te brengen; elke maand uitstel kost het bedrijf bakken met geld aan rente die men verschuldigd is voor de miljoenenlening om de film te kunnen maken.

NieuwsFilm

meest populair