Gerucht: Vrouwelijke Terminators moeten de franchise redden in een nieuwe 'Terminator'-film

Gerucht: Vrouwelijke Terminators moeten de franchise redden in een nieuwe 'Terminator'-film

Keert de franchise mogelijk weer terug?

Drie keer achter elkaar is geprobeerd de Terminator-franchise nieuw leven in te blazen de afgelopen jaren. We zagen Terminator: Salvation, Genisys en Dark Fate aangekondigd worden en allemaal moesten ze een nieuwe trilogie brengen.

Helaas is het alledrie die keren niet gelukt. Met Dark Fate leek men trouwens wel de beste kaarten in handen te hebben, want James Cameron keerde terug als producent en hielp het verhaal bedenken. Toch was het een enorme box office bom en verloor de filmstudio 120 miljoen dollar op de film. Het lijkt er dan ook op dat de filmkijker het simpelweg gehad heeft met de Terminator-robots. Maar toch zou er weer een film in de maak zijn.

Vrouwelijke Terminator
Daniel Richtman claimt nu dat de Terminator-franchise terugkeert en meerdere vrouwelijke T-modellen zal introduceren, een beetje zoals de TX van Kristanna Loken in Rise of the Machines.

Volgens Richtman broeit het sowieso, want er zou ook door James Cameron gewerkt worden aan een film die zich in de toekomst afspeelt, er wordt naar verluid gewerkt aan een televisieserie voor Hulu en er zouden nog meer van dit soort projecten komen.

Voorlopig nemen we het nieuws echter met een forse korrel zout; de franchise heeft de afgelopen jaren niet bewezen nog echt veel geld op te kunnen brengen, dus de kans op weer een nieuwe film lijkt ons vrij klein.

NieuwsFilm

meest populair