Kevin Feige bevestigt: 'Deadpool 3' speelt zich af in het MCU en wordt R-rated

Kevin Feige bevestigt: 'Deadpool 3' speelt zich af in het MCU en wordt R-rated

De nieuwe aanwinst voor Disney blijft gewoon wie hij is...

Na maanden van geruchten is eindelijk het hoge woord eruit bij Marvel-baas Kevin Feige en kunnen de fans opgelucht ademhalen. Hun favoriete antiheld Deadpool blijft vloeken en tieren en voegt zich bij het steeds breder wordende Cinematic Universe.

De laatste update over Deadpool 3 van Feige kwam tijdens een interview met COLLIDER voorafgaand aan de Disney+ première van WandaVision.

De geestelijke vader achter de meest succesvolle filmreeks aller tijden bevestigde dat het derde deel een geclassificeerde R-rating krijgt en dat hoofdrolspeler Ryan Reynolds de regie heeft over het script.

Geen opnames dit jaar
Wel temperde Feige de verwachtingen door ook meteen te zeggen dat hij niet denkt dat er in 2021 nog opnames gaan plaatsvinden voor het nieuwste avontuur van de 'Merc With A Mouth'. Uiteraard moet zijn intrede in het MCU zorgvuldig verlopen en precies goed getimed zijn.

In ieder geval heeft Marvel de komende tijd genoeg projecten om aan te werken, maar stiekem kunnen wij toch niet wachten tot Wade Wilson zijn opwachting gaat maken tussen de huidige (haast bravere) superhelden.

NieuwsFilm

meest populair