Algemeen

Stuntmannen 'The Matrix 4' springen van een wolkenkrabber in nieuwe setvideo

Maak je borst maar nat voor hele gave actie!

door Jim Pedd om 08:37 in Algemeen
Op dit moment is regisseur Lana Wachowski met de productie van The Matrix 4 aanbeland in San Francisco. Daar voeren sommige stuntmannen wel heel stoere stunts uit.

We zien namelijk op twee setvideo's die op sociale media verschenen, hoe een tweetal personen van het dak van een wolkenkrabber springen. De twee zijn gekleed in de lange zwarte jassen die we goed kennen uit de franchise en zijn bevestigd aan een kabel. Daardoor hangen ze halverwege de val in de lucht en vliegen ze daarna weer de lucht in.

De stunts
Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de stunts, dus hier de video:In deze vierde film in de Matrix-franchise keert Neo weer terug, net als Trinity. Het is niet zeker op welke manier de twee terug kunnen keren, gezien hun lot aan het einde van de eerste trilogie die in de franchise verscheen.

Wel werd er in eerdere films al een gehint naar de wijze waarop Neo terug zou kunnen keren. The Oracle zei al eens dat Neo's rol niet uitgespeeld zou zijn en dat lijkt te kloppen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Tof om te zien dat er weer flink in de buitenlucht wordt gefilmd en niet standaard alleen maar green screen. Ben heel benieuwd naar het resultaat

SolidEye

Avatar

Inclusief iconische flapperende wapperende fluweel leren jas ????

NieuwsFilm

meest populair