Celebrity

Chrissy Teigen heeft dé perfecte workout gevonden, alleen een elastiek en een zwarte pruik..

Meer dan fitness elastiek en een zwarte pruik heeft Chrissy niet nodig voor een workout sessie

door FilmTotaal om 09:07 in Celebrity
Chrissy Teigen is vooral bekend als model, schrijfster en presentatrice (en natuurlijk als vrouw van John Legend), maar ook heeft ze in Hollywood haar eerste stappen al gemaakt als actrice, zo was ze te horen in Hotel Transylvania 3. Nu zou ze zomaar nog iets aan het lijstje met haar talenten kunnen toevoegen: workout video's maken.

38 minuten
Op Instagram postte Teigen een aantal filmpjes van haarzelf en een vriendin die bezig zijn met een wel heel bijzondere workout. Let vooral op de zwarte pruik die blijkbaar essentieel was voor deze specifieke sessie van 38 minuten precies: "38 minutes of fat burning fun!"Teigen moest gedacht hebben: Als Jane Fonda het kon in de jaren 80, dan moet het mij in 2021 ook lukken! En op Instagram bewijst ze dat ze inderdaad een vrouw is van vele talenten. Kijk zelf hieronder maar hoe goed ze haar ledematen onder controle heeft.Cher als inspiratie
De outfit en het haar van Teigen in de video's zijn geïnspireerd door Cher, die zelf in de jaren 90 een workout video opnam. Die workout duurde overigens, je raadt het al, ook 38 minuten.Teigen is in ieder geval helemaal klaar voor 2021. Het is nu alleen nog maar wachten tot de volledige workout video op Netflix verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair