Celebrity

Kritiek op leeftijdsverschil van 12 jaar John David Washington en Zendaya in 'Malcolm & Marie'

De 'BlacKkKlansman'-ster ziet er het probleem niet van in.

door FilmTotaal om 16:01 in Celebrity
Recentelijk verscheen de eerste trailer van de film Malcolm & Marie, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor John David Washington (Tenet) en Zendaya (Spider-Man: Homecoming). Ondanks het feit dat de trailer goed werd onthaald, vinden sommige mensen het leeftijdsverschil tussen de twee sterren te groot. Washington bijt nu van zich af.

Washington en Zendaya spelen namelijk een koppel in de film met de nodige pieken en dalen, maar er is kritiek op de 12 jaar verschil. Washtington ziet hier echter niet het probleem van in: ''Ik had hier geen moeite mee, want ze is al een vrouw''.

Samenwerking
Ondanks het feit dat Zendaya pas 24 jaar oud is, zegt de 36-jarige Washington dat ze veel meer ervaring heeft en dat hij ook veel van haar heeft opgestoken: ''Mensen die deze film zullen zien gaan erachter komen dat zij echt een vrouw is''.

''Ze heeft meer ervaring dan ik in de filmindustrie. Ik acteer pas zeven jaar, Zendaya al heel wat langer, dus ik kon veel van haar leren. Ik ben hier het broekie''.

''Ze deelt ook veel inspirende verhalen, op Twitter en op andere manieren. Ik stel haar wijsheid en onderscheidingsvermogen wanneer het aankomt op acteren erg op prijs. Ik kijk echt naar haar op''.

NieuwsFilm

meest populair