Celebrity

Rebel Wilson (Jojo Rabbit) werd ontvoerd en onder schot gehouden in Mozambique

Een enge nacht...

door FilmTotaal om 16:21 in Celebrity
Rebel Wilson, o.a. bekend van de recente Jojo Rabbit en Cats, deelde tijdens een recent interview dat ze ooit heel wat angstige uurtjes doorbracht tijdens een reis door Afrika. Toen de Australische actrice in Mozambique was, werd ze namelijk ontvoerd en onder schot gehouden.

Zo zegt de 40-jarige actrice: ''We zaten in een truck en opeens kwamen er meerdere mannen met geweren op ons af''. Wilson en de andere reizigers werden gedwongen uit te stappen. De overvallers namen hen vervolgens mee naar een huis midden in de rimboe.

Doodsangst
Die nacht werden ze gevangen gehouden, iets waar Wilson het nog benauwd van krijgt: ''Ik zei tegen iedereen dat we elkaars armen vast moesten houden, omdat ik 's nachts doodsbang was dat ze een van de meiden mee zouden nemen''

Gelukkig kwam het niet zo ver. Rebel en de overige reizigers mochten de volgende ochtend weer ongedeerd vertrekken. Samen gingen ze zo snel mogelijk naar de Zuid-Afrikaanse grens. De actrice weet nog steeds niet waarom ze ontvoerd werden en wat de bedoeling van de overvallers was.

''Misschien hebben ze onze truck wel gebruikt om illegale dingen in te vervoeren. Ik zou niet weten wat het anders zou kunnen zijn'' Gelukkig kwam de actrice en de anderen er met de schrik vanaf. Wanneer het incident precies plaatsvond, is niet duidelijk.

NieuwsFilm

meest populair