Algemeen

Marvel Cinematic Universe staat al gepland tot 2026/2027

Marvel-baas Kevin Feige weet heel goed welke kant alles op gaat.

door Jim Pedd om 06:33 in Algemeen
Voorlopig hoeven we ons geen zorgen te maken over het Marvel Cinematic Universe. Volgens Marvel-baas Kevin Feige staan de plannen zo'n beetje vast voor de komende vijf tot zes jaar. Marvel zal dus sowieso tot 2026 of 2027 doorgaan.

Marvel Studios heeft al achttien maanden geen nieuwe film uitgebracht. Gelukkig komt er morgen met de release van WandaVision een einde aan de drooglegging. Dan kunnen we de komende twee maanden elke vrijdag genieten van een nieuwe aflevering. De eerstvolgende bioscoopfilm wordt verder Black Widow in mei 2021.

Uitgebreide planning
Marvel-baas Kevin Feige geeft in het kader van de naderende release van WandaVision een hele rits interviews. Hij stelde dat "met wisselende niveaus van specificiteit, weten we altijd zo'n 5 tot 6 jaar vooruit was we gaan doen."

Dat betekent dus dat mogelijk zelfs Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe al gepland is, als het aankomt op algemene verhaallijnen. Eentje waarvan we weten dat erover gesproken wordt is natuurlijk de aanstaande introductie van de X-Men. De mutanten zullen een dezer films hun debuut maken.

Feige vertelde daar zelfs al over: "We hebben een goed idee van waar het heen gaat en wanneer dat zal gebeuren."

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair