Celebrity

Salma Hayek laat zich van haar wilde kant zich op Instagram

De hond van de Mexicaanse actrice blijkt een inspiratiebron voor haar te zijn.

door FilmTotaal om 07:59 in Celebrity
2021 zal, als er niet wederom allerlei films uitgesteld worden, een geweldig jaar voor Salma Hayek worden. Zo speelt ze in het vervolg van The Hitman's Bodyguard én zal ze in de Marvel-film The Eternals te zien zijn. Tot die tijd leeft de actrice zich echter vooral op Instagram uit.

Honden als voorbeeld
In The Eternals speelt Hayek een wijze, beheerste en spirituele leider van de groep 'de Eternals'. In het dagelijks leven is ze dit echter niet per se. Zo postte de actrice op Instagram een filmpje van zichzelf waarop ze een uitstekende imitatie van een wilde hond laat zien."Ik heb zo veel van mijn honden geleerd" zet Hayek bij het bericht. Daarna schrijf ze ook nog een Spaanse vertaling ervan. De actrice komt per slot van rekening uit Mexico en Spaans is haar moedertaal.

Doodgeschoten hond
We kunnen hieruit concluderen dat Hayek in ieder geval dus (minimaal) twee honden heeft (anders zou het een uiterst vreemde caption zijn bij de post). Dat is fijn om te weten, omdat in 2016 haar hond per ongeluk doodgeschoten werd door haar buurman.

Met de twee grote filmtitels in 2021 zou je bijna vergeten dat Hayek nóg een film op het programma heeft staan dit jaar. Met Owen Wilson speelt ze in de sciencefictionfilm Bliss. In deze film wordt haar personage omschreven als 'mysterieus' en ze leeft op de straat. Dat past misschien toch iets meer bij de bovenstaande Instagram post.

NieuwsFilm

meest populair