Cyborg-acteur Ray Fisher ontslagen en aan de kant gezet door Warner Bros.

Cyborg-acteur Ray Fisher ontslagen en aan de kant gezet door Warner Bros.

De acteur zoekt opnieuw de confrontatie met Warner Bros.

Door de vele #MeToo- en andere beschuldigen van bijvoorbeeld acteurs maakt Hollywood al een tijdje schoon schip. En dat is in de meeste situaties waarschijnlijk terecht. De keiharde beschuldigen van acteur Ray Fisher aan het adres van onder meer Warner Bros. lijken steeds meer tegen hem te werken.

De acteur, die vooral bekend is van zijn rol als Cyborg in Justice League (2017), zegt dat er veel zaken niet goed gaan achter de schermen van Warner Bros.-producties. Met name regisseur Joss Whedon, producent Geoff Johns en DC Films-baas Walter Hamada moeten het ontgelden.

Ray Fisher ontslagen bij The Flash
In een nieuwe bericht beschuldigt hij Geoff Johns van "openlijk racisme" al worden er geen concrete voorbeelden gegeven. Ook geeft hij dat de situatie ervoor heeft gezorgd dat hij niet meer terug zal keren Cyborg in The Flash (2022).


Ondertussen is er ook een reactie van WarnerMedia op de doorlopende stroom van beschuldigingen van Fisher, die al door de studio zijn onderzocht. Warner maakt duidelijk dat er voor de kant van Hamada is gekozen.

"Ik geloof in Walter Hamada en dat hij het onderzoek niet heeft belemmerd en zich er niet mee heeft bemoeid," zei WarnerMedia-voorzitter en CEO Ann Sarnoff. "Bovendien heb ik het volste vertrouwen in het proces en de bevindingen van het onderzoek."

"Walter is een gerespecteerd leider, ligt goed bij zijn collega's en ook mij. Ik ken hem als een man met een groot karakter en met integriteit. Zoals ik al zei in de recente aankondiging van de contractverlenging van Walter: Ik ben enthousiast over waar hij DC Films naartoe brengt en kijk ernaar uit om met hem en de rest van het team samen te werken om het DC Multiverse uit te bouwen."

NieuwsFilm

meest populair