Algemeen

Gerucht: Naast Michael Keaton en Ben Affleck keert ook Christian Bale terug als Batman

De acteur zou ook in The Flash spelen.

door Jim Pedd om 09:25 in Algemeen
Er is Warner Bros. veel aan gelegen om van The Flash een megaproject te maken. Niet alleen is Ben Affleck terug als Batman, ook Michael Keaton kruipt na decennia weer in de huid van zijn versie van Bruce Wayne. Maar zij zouden niet de enige Batman zijn in de film.

Het gerucht blijft maar terugkeren - en doet het vandaag weer - dat Warner Bros. er veel geld op inzet om Christian Bale weer terug te halen als Batman. Er zou hem volgens Daniel Richtman veel geld aangeboden zijn om dat te doen.

Heel veel personages
De afgelopen tijd horen we steeds meer verhalen over The Flash. In de film wordt gebruik gemaakt van de lange filmgeschiedenis van Warner Bros. en DC Films.

We krijgen dan ook te zien hoe Barry Allen dankzij de Speed Force meerdere dimensies opent. Dat is de manier waarop de oude Batman-acteurs terug kunnen keren. Naar het schijnt is het een blijvend ding, want zo zou Keaton ook in latere DC-films terugkeren.

Of het klopt, is maar de vraag. Bale heeft de afgelopen twee decennia laten zien dat hij echt niet alleen voor een project tekent om het geld. Hij maakte zowel grootschalige als kleinschalige films en doet het alleen als hij het echt ziet zitten. De vraag is dus of het gerucht van Richtman wel klopt.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThEnd

Avatar

En ze schijnen zelfs Adam West op te willen graven Smiley face

baron nostalgia

Avatar

De hoop dat hij wel een betere stem heeft in plaats van dat hij de hele tijd praat als of hij in iets stikt

NieuwsFilm

meest populair