Celebrity

Kim Kardashian strak in goud en zilver op Insta-foto's

De acterende celeb krijgt zo wel de aandacht.

door FilmTotaal om 21:28 in Celebrity
De eerste filmrol die Kim Kardashian wist te bemachtigen was in de bedenkelijke spoof Disaster Movie uit 2008 waarin ze het personage Lisa speelde. En voor wie het niet weet, of is vergeten: haar personage komt om het leven door een meteoriet.

Na die "dramafilm" wilde ze meer en zagen we haar in 2009 in de niet veel betere komedie Deep in the Valley met onder meer Chris Pratt en Tracy Morgan. Daarna kwam de film Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013) en haar cameo in Ocean's Eight uit 2018.

De toekomst heeft ook rollen voor Kim in petto. Zo zou ze opduiken in de romantische komedie Marry Me met namen als Jennifer Lopez en Owen Wilson en spreekt ze een stemmetje in voor de animatiefilm PAW Patrol: The Movie.

In het zilver en goud
Nu hebben we Kim al in uiteenlopende outfits gezien op Instagram en ze is vast dol op juwelen en sieraden. Via de link hieronder zie je de bekendste Kardashian geheel in het goud, rosé goud en zilver gehuld. Dit allemaal om een nieuw luchtje voor Valentijnsdag aan te prijzen.


Wil je de 40 jarige Kim Kardashian in het goud en zilver zien? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair