Algemeen

FIGHT! De 'Mortal Kombat'-film zit vol échte 'fatalities'... FINISH HIM!!!

De Mortal Kombat-film is R-rated. FINISH HIM!!!

door Bram de Groot om 13:34 in Algemeen
Voor wie een van de Mortal Kombat games heeft gespeeld, weet dat het er flink hard aan toe kan gaan en dat er doorlopend bloed vloeit. Niet alleen tijdens het vechten.... FIGHT!!! ...maar ook tijdens de afronding... FINISH HIM!!!

En dat laatste (en uiteraard ook eerste) keert terug in de nieuwe live action-verfilming Mortal Kombat die in het voorjaar in de bioscoop moet verschijnen. Dit onthulde acteur Lewis Tan (Deadpool 2) tegenover Entertainment Weekly. Hij speelt de rol van Cole Young in de gameverfilming.

"Er zijn een aantal idiote fatalities," zei Tan. "We hebben een paar iconische fatalities uitgekozen. Je zult veel echt coole, kenmerkende bewegingen zien. En er zijn veel easter eggs die we in de film hebben gestopt. Eveneens er zijn een aantal echt heftige fatalities die ik echt graag op het grote scherm wil zien. Ze zijn wreed. En we houden ons niet in."

Mortal Kombat is keihard R-rated
"Deze krijgt absoluut geen PG-13-rating," zei Simon McQuoid over de film die volgens de regisseur zeer stevige fatalities heeft en ook vol zit met bloed.

De producent van Mortal Kombat is James Wan en dat is al een goed teken. Andere rollen zijn voor Ludi Lin (Liu Kang), Jessica McNamee (Sonya Blade), Joe Taslim (Sub-Zero), Hiroyuki Sanada (Scorpion), Mehcad Brooks (Jax) en Chin Han (Shang Tsung).

Vanaf 16 april draait de film waarschijnlijk in de bioscoop. In de States staat de film dan ook gelijk op HBO Max. Check de eerste foto's die gisteren verschenen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

Doe maar de trailer verdorie.

Goku32

Avatar

Waar blijft de trailer, ik ga deze zeker checken in de bioscoop ook al is het dicht. Ik ram de deur in.

Ereptile

Avatar

@Goku32 Test Your Might!

Hoop ook echt snel de trailer te zien! :D

vinz3nt

Avatar

Wel veel buzz maar nog geen beeld gezien.
Meestal betekent dat het dan een ongelooflijk slechte film is.

NieuwsFilm

meest populair