Algemeen

Netflix koopt de "James Bond-film" met Gal Gadot

Opnieuw een grote bioscoopfilm naar het kleine scherm.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Gisteren plaatsen we nog een artikel over dat Netflix grote nieuwe bioscoopfilms zal gaan aankopen. Nu is de eerste na dit bericht al een feit. De film is nog niet opgenomen, maar het is wel duidelijk dat Netflix een potentiële kaskraker van het witte doek houdt.

De streamingdienst heeft namelijk Heart of Stone gekocht waarin Gal Gadot de hoofdrol moet gaan spelen.

Spionagethriller Heart of Stone
De spionagethriller Heart of Stone komt van productiemaatschappij Skydance Media en de film zou een soort van vrouwelijke James Bond moeten introduceren. Ook zou Heart of Stone Mission: Impossible-achtige actie moeten gaan laten zien.

De regie ligt in handen van Tom Harper (The Aeronauts, Wild Rose) en het script komt van Greg Rucka (The Old Guard) en Allison Schroeder (Hidden Figures).

Gadot zien we dit jaar ook al op Netflix, in de actiethriller Red Notice met onder meer Dwayne Johnson en Ryan Reynolds.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

moet dat echt
een clickbait kop?

TheMorry

Avatar

Misschien wordt het maar eens tijd om filmtotaal de rug toe te keren. Het niveau is de afgelopen tijd zwaar achteruit gegaan. Clickbeat zoals dit. En film nieuws dat niet verder reikt dan mcu of dceu of de zoveelste tegenstrijdige artikel of (bijvoorbeeld)Henry wel superman gaat spelen of niet. Echte journalistiek is er niet. Het gross wordt zo krom vertaald met Google translate...

Dawgruule

Avatar

@TheMorry

Vergeet de journalistieke hoogstandjes als “Anne Hathaway toont decolleté op Insta-foto's” niet

vinz3nt

Avatar

Nou dat zal wat worden dan. Prachtige vrouw maar acteren als een baksteen.

deregtx

Avatar

Nou ze kan beter acteren dan Brie Larson.

Beyonder

Avatar

Ik vind ze alletwee geweldig. Kom maar met die films.

Onomatope

Avatar

Helemaal eens morry! Om over de eindeloze taalfouten nog te zwijgen en ow ja... die 48-uur-ban wanneer je opbouwende feedback geeft!

Orko

Avatar

Ik weet ook niet of je echte journalistiek mag verwachten van FilmTotaal. In hoeverre werken zij met betaalde krachten en/of zijn ze afhankelijk van vrijwilligers? En wat versta je onder "echte" journalistiek? Er zijn namelijk ook genoeg andere "journalistieke" nieuwssites die ook bestaand nieuws recyclen.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat het slordig is wanneer simpele grammaticale fouten worden gemaakt en dat het lui kan overkomen wanneer teksten letterlijk worden vertaald.

En ja, clickbait. Dat vind ik sowieso een issue met bijna alle Marvel-artikelen. Maar ja, FilmTotaal heeft weleens toegelicht dat ze dit doen omdat er in het algemeen veel belangstelling is voor Marvel-films.

Ik kan ergens ook wel begrijpen dat ze veel 'makkelijke' artikelen en Marvel-artikelen plaatsen. Dit kost aanzienlijk minder tijd om te produceren in vergelijking met een unieke review schrijven waarvoor je ook een film moet kijken. En dan krijg je op zo'n makkelijk artikel en/of Marvel-artikel aanzienlijk ook meer reacties dan op een unieke review.

Wellicht zijn wij als bezoekers/lezers/reaguurders ook medeverantwoordelijk dat FilmTotaal relatief makkelijke artikelen plaatst ipv artikelen waar veel tijd en research in gaat zitten.

Pronk47

Avatar

^
plus vergeet ook niet dat het Corona Virus nog bezig is dus je heb nog weinig echt film nieuws.

Pronk47

Avatar

^
plus vergeet ook niet dat het Corona Virus nog bezig is dus je heb nog weinig echt film nieuws.

Orko

Avatar

^ inderdaad. Het is wellicht nu ook zoeken naar nieuws. Al kun je dan ook de afweging maken of je dan specifieke nieuwsberichten wel of niet brengt ivm (geringe) nieuwswaarde.

Beyonder

Avatar

Filmnieuws verzinnen is ook een ding. Wil niet zeggen bij FT maar aan de overkant van de plas zitten ook allerlei fantasten verhalen te bedenken om mensen bezig te houden.

Sir Oled

Avatar

Helemaal eens TheMorry alsof er niet anders bestaat dan de zoveelste flauwekul van MCU en DCU die uiteindelijk niet meer is dan het opdringen van een uiterste rechtse agenda. Je kan elkaars brein (als die al aanwezig is) maar één keer tot mos slaan maar owee als er een blote tiet getoond wordt staat het land in rep en roer. Stelletje hypocrieten.

Sunspot

Avatar

Gaat echt niet zo goed worden als JB, Gal Gadot kan dat niet in haar eentje.

Zal gewoon een spy film worden met een leuke dame, die overal hetzelfde acteert, is gewoon Gal Gadot in een spy film.

Heeft volgens mij ook jackshit met JB te maken.

Je kan van James Bond geen vrouw maken, kan wel, maar laat maar zitten dan, niemand wilt dat zien

TwinsA

Avatar

Als het iets wordt zoals Extraction, dan ben ik benieuwd. Beter eens zo film, dan een superhelden film Smiley face

kokosnoot

Avatar

Ik wil haar nog steeds een keer daten Smiley face

HolophoniC

Avatar

Eerst maar is zien dan pas oordelen. Bij voorbaat al roeptoeteren dat het niks wordt is een beetje simpel.

NieuwsFilm

meest populair