Celebrity

De nieuwe hobby van Hugh 'Wolverine' Jackman loopt uit de hand

Heeft de Australische acteur een vervanging gevonden voor zijn vrouw?

door FilmTotaal om 17:43 in Celebrity
Hugh Jackman is een absolute alleskunner. Hij kan zingen. Hij kan acteren. Hij kan dansen. Hij heeft Tony's gewonnen en is genomineerd voor een Oscar. En wat doe je als je alles kan? Juist, je gaat op zoek naar een nieuwe hobby. Voor Jackman: bakken!

Zuurdesem
Bakken is een populaire hobby. Hordes mensen bakken in deze coronatijd. Jackman zoekt graag uitdagingen op en gaat vooral aan de slag met een uiterst lastig deeg: zuurdesem. Ongeveer een week geleden postte hij nog een onschuldig bericht hiervan op Instagram.Voor zuurdesem heb je heb je een zetsel nodig (in het Engels een 'starter'). Hier komen chemische processen bij kijken. Het zou zomaar kunnen dat Jackman geïnspireerd werd door de rol van een briljante wetenschapper die hij speelt in de sciencefictionfilm Reminiscence die in 2021 uit zal komen.

Mee naar het restaurant
Er is natuurlijk helemaal niks met deze nieuwe hobby. Maar de Australische acteur lijkt enigszins geobsedeerd te raken. Tijdens een avondje in een restaurant kan hij z'n starter niet thuis achterlaten... Sterker nog: hij kan hem zelfs niet in de auto laten liggen!Om je zetsel voor zuurdesem mee te nemen in een restaurant in een speciaal dekentje, omdat het anders koud wordt, suggereert toch wel dat Jackman zijn hobby iets te serieus neemt. En het kan niet eens aan de lockdown liggen, want hij mag wél gewoon naar een restaurant!

NieuwsFilm

meest populair