3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu direct kunt kijken

3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu direct kunt kijken

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

A Million Little Pieces (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Taylor-Johnson | Cast: Aaron Taylor-Johnson, Odessa Young, Billy Bob Thornton, e.a.
Crackjunkie James Frey heeft het zo bont gemaakt dat zijn broer hem laat opnemen in een afkickkliniek. Daar moet hij eerst, net als iedere verslaafde, zijn problemen onder ogen willen zien. Het afkicken is zwaar, maar James werkt zich er, mede dankzij de steun van zijn medepatiënten, doorheen.

Just Mercy (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Destin Cretton | Cast: Michael B. Jordan, Brie Larson, Jamie Foxx, e.a.
De zwarte houthakker Walter McMillian heeft ten onrechte de doodstraf gekregen voor de moord op een witte vrouw. Bryan Stevenson, een onlangs afgestudeerde advocaat, besluit alles op alles te zetten om McMillian uit de dodencel te krijgen. Hij toont met succes aan dat het judiciële systeem bol staat van racisme en machtsmisbruik.

Jurassic Park (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, e.a.
Zakenman John Hammond is er met behulp van een aantal wetenschappers in geslaagd om dinosaurussen te klonen. Op een eiland voor de kust van Costa Rica stelt hij de prehistorische schepsels tentoon in een nieuw themapark. Al snel breekt de hel los als een van de exemplaren uit zijn collectie ontsnapt en de jacht opent op de bezoekers.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair