Algemeen

'Wandavision' voorbij 'Black Panther' als best ontvangen deel in de Marvel-reeks

Wandavision is nog maar kort onderweg.

door Bram de Groot om 12:49 in Algemeen
Met ondertussen al 127 opgenomen recensies staat de Marvel-serie WandaVision op een ijzersterke 97% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, met ook nog eens een mooie 7.68/10 als gemiddelde beoordeling.

Hiermee is WandaVision de best ontvangen productie in het Marvel Cinematic Universe als het gaat om de onvangst onder de critici. Hiermee gaat de serie van Disney+ voorbij aan Black Panther (2018) die op 96% procent staat.

Publiek denkt er anders over
Ondanks dat het publiek tot dusver ook ruimschoots tevreden lijkt over WandaVision is de score wel lager, met 84% als Audience Score. Bij het publiek op Rotten Tomatoes staat Spider-Man: Far From Home (2019) er met 95% het beste voor.

Wat betreft de publieksscore staat WandaVision maar net voor op Avengers: Age of Ultron (2015), waarin we Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff) en Paul Bettany (Vision) voor het eerst in actie zien.

Maar er kan nog veel veranderen. De critici zag tot op heden de eerste drie afleveringen en het publiek kwam nog niet verder dat de eerste twee afleveringen die zich in de jaren 50 afspelen, geheel in 4 x 3 en zwart-wit.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Peace

Avatar

Zo goed was Black Panther niet voor mij.

Decepticon

Avatar

Ik snap ook niet waarom Black Panther door de critici zo goed is ontvangen, je zou denken dat zij wel door de politieke correctheid heen kunnen kijken. Blijkbaar niet.

Sunspot

Avatar

BP was dik gehyped.

WandaVision lijkt me wel leuk, maar toch zie ik liever een Vision solo film, maar deze serie lijkt een succes al, dus grote kans dat er dan eindelijk een Vision film komt.

neo123

Avatar

Ik vond Black Panther nou ook niet echt briljant idd , CG was hier en daar niet altijd geweldig en Killmonger was gehyped als beste villain etc en ook hem vond ik tegenvallen.

Innocent

Avatar

Heb de 2 afleveringen gezien van Wanda vision maar vond het eerlijk gezegd niets aan, het was alsof ik weer zat te kijken naar I dream of Jeannie en Dan ook nog in zwart wit, hoop dat dit snel verandert

Reklaw

Avatar

Ben zelf maar mild tevreden, denk wel dat de serie aardig wat verrassingen gaat geven, maar het was een traag begin althans naar mijn mening. Voor mij hangt WandaVison op dit moment ergens onderin in het MCU. Maar wie weet kan mijn mening nog veranderen. Ik hoop het!

NieuwsFilm

meest populair