'Wandavision' voorbij 'Black Panther' als best ontvangen deel in de Marvel-reeks

Wandavision is nog maar kort onderweg.

Met ondertussen al 127 opgenomen recensies staat de Marvel-serie WandaVision op een ijzersterke 97% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, met ook nog eens een mooie 7.68/10 als gemiddelde beoordeling.

Hiermee is WandaVision de best ontvangen productie in het Marvel Cinematic Universe als het gaat om de onvangst onder de critici. Hiermee gaat de serie van Disney+ voorbij aan Black Panther (2018) die op 96% procent staat.

Publiek denkt er anders over
Ondanks dat het publiek tot dusver ook ruimschoots tevreden lijkt over WandaVision is de score wel lager, met 84% als Audience Score. Bij het publiek op Rotten Tomatoes staat Spider-Man: Far From Home (2019) er met 95% het beste voor.

Wat betreft de publieksscore staat WandaVision maar net voor op Avengers: Age of Ultron (2015), waarin we Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff) en Paul Bettany (Vision) voor het eerst in actie zien.

Maar er kan nog veel veranderen. De critici zag tot op heden de eerste drie afleveringen en het publiek kwam nog niet verder dat de eerste twee afleveringen die zich in de jaren 50 afspelen, geheel in 4 x 3 en zwart-wit.



NieuwsFilm

meest populair