Algemeen

'Spider-Man 3' kan zomaar een echte Kerstfilm gaan worden

De film verschijnt niet alleen met kerst, er is ook een kerstthema.

door Bram de Groot om 14:07 in Algemeen
Oorspronkelijk stond Spider-Man: Homecoming 3 gepland om in de zomer van 2021 te verschijnen. Door de coronacrisis werd de productiestart vertraagd en ging de film naar december 2021. Nu lijkt het erop dat daarop ook inhoudelijk wordt ingespeeld.

Een nieuwe foto vanaf de set van de film van regisseur Jon Watts laat zien dat het (tijdelijk) kerst zal zijn in de derde solofilm. De foto van Atlanta Filming werd genomen in Atlanta waar de camera's de afgelopen tijd draaien.

Zou dit betekenen dat Homecoming 3 zich geheel afspeelt tijdens de kerst? Spider-Man: Homecoming uit 2017 en Spider-Man: Far From Home uit 2019 speelden zich ook over een verhoudingsgewijs korte tijd af.Uiteraard was er recent meer te zien op de set van de film waarin we in ieder geval Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man) Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) te zien krijgen. Spider-Man 3 staat in ieder geval gepland voor 17 december 2021.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Zou leuk zijn als dit een kerst klassieker zou kunnen worden, die we elk jaar met kerst gaan kijken. De kerstfilm in het superhelden genre.

kokosnoot

Avatar

Ik ben al echt in kerststemming lol

NieuwsFilm

meest populair