Doodenge coronarobots op set 'Mission: Impossible 7' of is het toch onzin?

Doodenge coronarobots op set 'Mission: Impossible 7' of is het toch onzin?

Tom Cruise zou iets heel raars hebben gedaan op de set.

Er ging een bizar verhaal rond over Mission: Impossible 7 en Tom Cruise die wel heel ver zou zijn gegaan om naleving van de coronamaatregelen af te dwingen op de set van de film.

We kunnen ons allemaal nog wel de tirade van Tom Cruise op de set herinneren, naar aanleiding van een stel crewleden die zich niet aan de regels hielden. De acteur schreeuwde en dreigde er flink op los. Kortgeleden ging het gerucht dat Cruise ervoor gekozen had om de regels wel heel dwingend op te leggen.

Coronarobot?
Het verhaal ging dat Cruise gekozen had om coronarobots aan te schaffen. Dat meldde althans The Sun (via Yahoo), dat stelde dat de robots niet alleen crewleden eraan konden herinneren om afstand te houden, maar ook ter plekke coronatests konden afnemen. "De robots zijn heel geavanceerd en behoorlijk intimiderend. Een beetje zoals Terminator, maar dan niet zo gewelddadig," schrijft The Sun.

Maar dat is onzin. De site Slash Film ging op onderzoek uit en zegt dat het echt onzin is wat geschreven wordt door The Sun.

Een bron van de site, die betrokken is bij de productie, stelt dat er echt geen coronarobots rondrijden op de filmset. Kortom: ook dit verhaal kan naar het rijk der fabelen verwezen worden. Er bestaan wel zo'n robots trouwens:



NieuwsFilm

meest populair