Netflix

De Top-3 best bekeken films op Netflix van dit weekend

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 Outside the Wire (2021)
Regie: Mikael Håfström | Cast: Damson Idris, Anthony Mackie, Emily Beecham, e.a.
De eigenwijze dronepiloot Harp wordt na een grove fout naar Oekraïne gestuurd, waar een burgeroorlog woedt. Daar ervaart hij voor het eerst hoe het is om te moeten vechten aan het front. In Oekraïne neemt Leo, een geavanceerde robotofficier, hem onder de arm. Samen moeten ze zien te voorkomen dat een door Rusland gesteunde rebellengroep een nucleaire raket in handen krijgt.

#2 We Can Be Heroes (2020)
Regie: Robert Rodriguez | Cast: Pedro Pascal, Christian Slater, Priyanka Chopra, e.a.
Wanneer de Heroics ontdekken dat een buitenaardse vloot van de planeet Ogima de aarde wil aanvallen, komen zij snel in actie. Hun missie mislukt echter volledig: de helden worden gevangengenomen door de aliens. Aan hun kinderen, die eveneens over superkrachten bezitten, om de buitenaardse indringers te stoppen.

#3 Line of Duty (2019)
Regie: Steven C. Miller | Cast: Aaron Eckhart, Courtney Eaton, Ben McKenzie, e.a.
De in ongenade gevallen politieagent Frank Penny kan eindelijk in actie komen wanneer de elfjarige dochter van zijn baas wordt ontvoerd door een gestoorde verdachte. Penny zet alles op het spel om haar op tijd te vinden. Een jonge journaliste met de naam Ava besluit Penny's missie van begin tot eind vast te leggen met haar camera.Niet te missen:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dennis Rietkerk

Avatar

Line of duty na 5 min meegekapt, was zo slecht!!! Outside the wire toppertje!

Rene666x

Avatar

Line of duty is nog te doen... de rest? Slaapverwekkend maar worden aangekondigd als.. kneitergoeie films. Ook Night stalker? Hoororfans haken af? Sjesus wat een saai zootje! Sorry maar ik ben halverwege deel 1 afgehaakt! Slaapverwekkend!

NieuwsFilm

meest populair