Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Old Guard (2020)
Regie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor, Marwan Kenzari, e.a.
Andy geeft leiding aan een kwartet onsterfelijke huurlingen. Al millennia zet dit minileger zich onder de radar in voor een betere wereld. Maar net wanneer ze een nieuwe onsterfelijke ontdekken, dreigt hun geheim uit te komen en moeten ze vechten voor hun voortbestaan. Een directeur van een farmaceutisch bedrijf wil namelijk met de strijders experimenteren om een levensverlengend medicijn te ontwikkelen.

The Blind Side (2009)
Regie: John Lee Hancock | Cast: Sandra Bullock, Quinton Aaron, Tim McGraw, e.a.
De rijke huisvrouw Leigh Anne Tuohy ontfermt zich over de dakloze zwarte jongen Michael Oher, die nooit echt een familie heeft gekend. Zijn komst maakt het gezin direct een stuk gezelliger. Bovendien bloeit Oher op tot een veelbelovende American football-speler en wordt hij uiteindelijk de ster van de competitie. De levens van Tuohy en Oher veranderen door hun ontmoeting dus voorgoed.

Blade Runner 2049 (2017)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, e.a.
Anno 2049 zijn replicants verboden. Agent K, een modernere androïde, werkt voor de overheid als blade runner. Hij is belast met het uitschakelen van de oudere typen. Maar gedurende zijn missie begint hij te twijfelen aan zijn herkomst. K ontdekt een lang namelijk verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. Zijn ontdekking leidt verder tot een zoektocht naar Rick Deckard, die al dertig jaar vermist wordt.


Meer kijktips nodig?9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KinoKing2002

Avatar

The blind side vond ik zeer slecht. Blade runner 2049 is wel top.

Rene666x

Avatar

En ja hoor.....weer word een superlatieven gebruikt! Kneitergoed,fantastisch,geweldig.....vaak dekken deze termen absoluut de lading niet en blijken het hele matige films te zijn.....

Rene666x

Avatar

En ja hoor.....weer word een superlatieven gebruikt! Kneitergoed,fantastisch,geweldig.....vaak dekken deze termen absoluut de lading niet en blijken het hele matige films te zijn.....

Scheerzeep

Avatar

@Rene666x

De term 'kneitergoed' gebruiken we letterlijk al langer dan een jaar, iedere zondag, voor hetzelfde artikel. Mag geen verrassing meer zijn?

TwinsA

Avatar

Blade Runner 2049 ondertussen al 3x gezien, vind deze film top.

mcdaktari

Avatar

Blade runner 2049 kan bij lange na niet tippen aan de eerste Blade runner. Pas als de film ruim halverwege is, begint het een beetje aardig te worden. Zwakke film. Old Guard is wel een aardige actie en die Blind Side ken ik niet. Om de één of andere reden heeft die film me nooit getrokken.

Beyonder

Avatar

Ik vind 'retegoed' beter klinken.

rodnet

Avatar

Blade Runner 2049 is een waardig opvolger van het origineel en gewoon een fantastische film. De andere twee zijn best om aan te zien maar niets speciaals.

Gjvd1

Avatar

Old guard en blind side zijn echt geweldige films blade runner moet ik nog kijken maar de eerste 2 films zijn echt enorm goed

NieuwsFilm

meest populair