Deze 3 aanraders kan je vanaf deze week kijken op je favoriete streamingdienst

We zetten weer drie nieuwe titels op een rij.

Vandaag zetten we weer drie films op een rij die je deze week kan verwachten op je favoriete streamingdienst. Bekijk hieronder het overzicht!

Deze week hebben we drie titels die op Disney+ of Netflix verschijnen. Hoewel Amazon Prime Video een hele rits nieuwe content toevoegt elke week, is vooraf niet bekend wat er aan films nieuw verschijnt.

RBG (4 mei)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julie Cohen, Betsy West | Cast: Bill Clinton, Sharron Frontiero, Jane C. Ginsburg | Releasedatum: 20 januari op Netflix
Het buitengewone leven van de inmiddels overleden U.S. Supreme Court Justice Ruth Bader Ginsburg staat centraal. Zij biedt een liberaal tegenwicht tegen de conservatieve opperrechters en weet dat extreem goed te doen. Zo goed dat ze een popicoon is geworden onder jongeren.

The Book of Life (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jorge R. Gutierrez | Cast: Diego Luna, Zoe Saldana, Channing Tatum, Ron Perlman | Releasedatum: 22 januari op Disney+
Manolo is een jonge man die verscheurd wordt tussen de verwachtingen van zijn familie en het volgen van zijn hart. Voordat hij kiest welk pad hij zal bewandelen, vertrekt hij op een ongelofelijk avontuur dat hem naar drie werelden brengt, waar hij zijn grootste angsten onder ogen moet komen.

Last Shot (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Terrence Arlyn | Cast: Terrence Arlyn, Shanice Brooks, Carlo Campbell | Releasedatum: 22 januari op Netflix
Een jonge man wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Hij krijgt de kans om zijn leven te beteren. Maar de straten zijn niet veranderd sinds hij ze verlaten heeft; dezelfde haat, hetzelfde spijt en dezelfde angst wachten op hem. Kan hij ooit echt vrij zijn?

NieuwsFilm

meest populair