Jennifer Lopez haalt keihard uit naar alle online trollen die haar van botox beschuldigen

Jennifer Lopez haalt keihard uit naar alle online trollen die haar van botox beschuldigen

De zangeres is helemaal klaar met alle botoxbeschuldigingen die ze naar haar hoofd geslingerd krijgt.

Jennifer Lopez heeft op Instagram een troll flink op haar plek gezet nadat deze haar ervan beschuldigde te liegen over haar botoxgebruik. De 51-jarige On the Floor-zangeres claimt haar ongekende schoonheid gewoon te danken hebben aan haar genen... en haar eigen beautyproducten.

Jennifer Lopez ziet er bizar goed en strak uit voor haar leeftijd. En dat kan niet iedereen hebben. Regelmatig wordt de in New York geboren artieste dan ook geconfronteerd met zure comments. En daar heeft ze ondertussen schoon genoeg van.

"Je wenkbrauwen en voorhoofd bewegen totaal niet wanneer je praat of jezelf probeert uit te drukken. Dit is overduidelijk een geval van botox. En dat is verder prima hoor, maar ik wilde dit toch wel even zeggen", schreef een vrouw genaamd Sue dit weekend bij een beautyvideo die Lopez had gedeeld via Instagram.

Voor Lopez was de maat na de zoveelste botoxbeschuldiging duidelijk vol. Het duurde dan ook niet lang voordat ze met een bijzonder felle reactie kwam op de vreselijke aantijgingen van Sue.

"Voor de vijfhonderd miljoenste keer: ik heb nog nooit botox gebruikt of injecties gehad", sneerde ze terug naar haar hater. "Dit is gewoon mijn gezicht".

Wel was Lopez zo lief om nog een tip mee te geven aan Sue. "Koop wat van mijn beautyproducten en ook jij zult je schitterend voelen in je eigen lichaam", schreef ze. "En oja, wees wat aardiger naar anderen. Dat houd je ook jonger".


Multitalent
Lopez is niet alleen actief in de muziek, maar klust ook bij in de filmwereld. Zo heeft ze meerdere credits als producent op haar naam staan en ook acteert ze regelmatig.

In 2019 kreeg ze nog veel lof voor haar vertolking van de criminele stripper Ramona in de alom geprezen prent Hustlers. Er werd destijds zelfs verbaasd gereageerd toen bleek dat ze niet voor de Oscars was genomineerd.

NieuwsFilm

meest populair