Algemeen

Nieuwe foto 'Ghostbusters: Legacy' toont castleden in Ghostbusters-uniform

Vooralsnog staat de release gepland voor juni...

door Arjen Rooseboom om 08:33 in Algemeen
Sinds Ghostbusters: Legacy a.k.a. Ghostbusters: Afterlife werd uitgesteld vanwege Covid-19, droogde het promo-materiaal een beetje op. Tot vandaag, want er is weer wat nieuws opgedoken.

Op de afbeelding, vrijgegeven via EMPIRE, zien we 3 van de 4 jonge hoofdrolspelers Finn Wolfhard, McKenna Grace en Logan Kim gekleed in de iconische jumpsuits rondrijden in de Ecto-1. Zie het kiekje hieronder:


Regisseur van dienst Jason Reitman heeft naar eigen zeggen "geprobeerd om de perfecte balans te vinden tussen gelach en angst". Uitvoerend producent Steven Spielberg vindt de bibliotheekgeest uit het eerste deel nog steeds één van de engste dingen die hij ooit gezien heeft.

De nieuwe Ghostbusters speelt zich 30 jaar af na het eind van het tweede deel. We volgen een gezin dat naar een klein stadje verhuist. Daar vinden de kinderen de hightech uitrusting van hun grootvader(s) en ontdekken dat ze een connectie blijken te hebben met de originele spokenjagers.

Tranen van geluk
Reitman vertelde ook nog hoe zijn vader Ivan (regisseur van de voorgangers) het niet droog hield bij een testscreening. "Hij komt het huis natuurlijk niet vaak uit vanwege corona, maar hij deed een masker op, kwam naar de studio, keek met ons mee en zei dat hij nog nooit zo trots was geweest om mijn vader te zijn. Het mooiste moment uit mijn leven".

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ntt

Avatar

Fastforward please naar juni!!

Draven

Avatar

Het wordt moeilijk om oude magie te laten herleven. Ik hoop dat het een leuke film wordt.

Monojaxx

Avatar

Ghostbusters met kinderen? Ik heb mijn twijfels...

Goku32

Avatar

Ik vind het zo jammer dat het kinderen zijn. Is helemaal nergens voor nodig. Lijkt wel stranger things

Decepticon

Avatar

@Monojaxx en Goku, jullie reacties zijn volgens mij de eerste negatief klinkende reacties die ik over deze film lees.
De trailer is hartstikke goed en valt goed bij de meeste mensen volgens mij. De trailer is al 100x beter dan de hele 2016 vrouwen Ghostbusters film.
Dat de main cast kinderen zijn, waarom zou dat af doen aan de kwaliteit van de film? Bij Stranger Things werkt het goed en bij It Chapter 1 ook. Dus het kan heel goed werken. Plus, het geeft een callback aan films als The Goonies.
Trouwens. Finn Wolfhard is nauwelijks meer een kind te noemen.

Monojaxx

Avatar

^ Ja nou, sorry... Smiley face

Jeroenevertp

Avatar

Ik hoop dat dit leuk wordt, Maar ik heb ook bedenkingen

NieuwsFilm

meest populair