Algemeen

Paul Bettany: Vision keerde oorspronkelijk al terug in 'Avengers: Endgame'

Marvel heeft gespeeld met het idee om de terugkeer van de gesneuvelde held al te teasen aan het einde van zijn grootste film tot op heden.

door Jeffrey Kouters om 15:06 in Algemeen
Paul Bettany schittert in WandaVision voor het eerst na Avengers: Infinity War (2018) weer als superheld Vision in het Marvel Cinematic Universe. Er waren eerder echter ook plannen om de gesneuvelde held te tonen aan het einde van Avengers: Endgame (2019), zo onthult Bettany in een nieuw interview.

Vision is weer springlevend in WandaVision en hoewel door de meeste fans wordt aangenomen dat dit door het toedoen is van zijn vrouw Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), is er eigenlijk nog niets zeker over zijn terugkeer. In de laatste film waarin fans Vision zagen, doodde Thanos hem immers.

Nu blijkt dat Marvel plannen had om al eerder iets te teasen over het lot en de terugkeer van Vision aan het einde van Avengers: Endgame.

"Op het gegeven moment kwam het idee voorbij om een bonusscène voor na de aftiteling te schieten over Vision", onthult Bettany over Avengers: Endgame. Volgens de Britse acteur zou er in die scène een lijkzak worden opengetrokken waarin Vision lag.

Bettany kreeg uiteindelijk van Marvels hoofdproducent Kevin Feige te horen dat die plannen niet door zouden gaan. "Ik baalde toen wel even", zegt hij over het moment dat hij dat nieuws te horen kreeg. "Ik dacht: daar gaat m'n financiële bonus weer", vervolgt Bettany met een lach.

Inmiddels is natuurlijk duidelijk dat helemaal Endgame geen toegift bevatte en dat de nodige antwoorden over de terugkeer van Vision in de goed ontvangen Disney Plus-serie WandaVision zullen worden gegeven.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair