Nog een Guardian toegevoegd aan de cast van 'Thor: Love And Thunder'

Nog een Guardian toegevoegd aan de cast van 'Thor: Love And Thunder'

Opnieuw een (zoals) verwacht personage erbij...

Hoewel de officiële titel Thor: Love And Thunder is en deze het vierde solo-avontuur vormt van de reeks rondom de dondergod van Chris Hemsworth, noemen insiders de film al gekscherend Avengers 5 vanwege het grote aantal Guardians Of The Galaxy die opduiken.

Je zou kunnen zeggen dat het wachten is op bevestiging van de laatste namen. En bij deze kan zo goed als zeker Karen Gillan (Nebula) afgevinkt worden. Ze werd 1,5 week geleden gespot in Australië waar de opnames plaatsvinden en zit momenteel in quarantaine ter voorbereiding.

Gillan plaatste een filmpje op haar TWITTER waarin ze tijdens een vraag-en-antwoorden-rondje laat zien hoe ze haar kapsel heeft laten inkorten:


"Dit is mijn haar en ik heb het onlangs geknipt ter voorbereiding op Nebula, zodat we niet zoveel plukken in die kale hoed hoeven te krijgen omdat ik zoveel haren heb. Het is gewoon ongelooflijk hoe dik het is".

MCU's Phase IV
Chris Pratt (Star-Lord), Dave Bautista (Drax) en Pom Klementieff (Mantis) waren al eerder op de set aangekomen. Binnenkort zal eveneens Tessa Thompson (Valkyrie) naar het verre land op reis gaan.

Thor: Love And Thunder staat gepland voor een release in februari 2022.

NieuwsFilm

meest populair