Algemeen

'Zack Snyder's Justice League' toont gevecht tussen Steppenwolf en een Atlantiër

Het ziet er niet goed uit voor de Atlantiër.

door Jim Pedd om 08:05 in Algemeen
Er zit snel een trailer en een poster aan te komen van Zack Snyders Justice League. Dat mag ook wel, want de release moet al in maart plaatsvinden, waarmee het snel zal gaan.

In het kader daarvan plaatst Snyder zo nu en dan nieuw beeldmateriaal van de film online op Vero. Vandaag deelde hij twee nieuwe shots.

De nieuwe foto's
De eerste van de twee nieuwe foto's die door Snyder online gezet werden, laat ons schurk Steppenwolf zien terwijl hij het op lijkt te nemen tegen een van de Atlantiërs. Een strijd die zo te zien niet beslecht zal worden in het voordeel van die laatste:Het tweede beeld dat Snyder liet zien, is er een van Cyborg, die een hoodie aan heeft:De release van Zack Snyders Justice League staat gepland voor maart op HBO Max. Die streamingdienst is hier nog niet beschikbaar. Maar naar het schijnt is de vier uur durende film straks ook te zien via de gebruikelijke digitale verkoopkanalen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Zou wel mooi zijn als wij hem hier gewoon on demand kunnen kijken. Misschien dat er dan later ook nog een blu-ray release in zit.

RobzZ01

Avatar

Aangezien het niet de bedoeling was om hem in de bioscoop uit te brengen en ze bij de aankondiging van de Snyder Cut hadden bevestigd dat hij voor iedereen te zien zal zijn, ook in gebieden waar er nog geen HBO Max is, ga ik er vanuit dat er een andere deal gesloten is. Wellicht met Netflix. Wellicht via een (4k) BluRay release. Wellicht via On Demand.

Ik heb er iig zin in! Ik ben toe aan nieuwe blockbusters... het niveau van de Netflix Originals vind ik meestal niet veel soeps.

NieuwsFilm

meest populair