Algemeen

Nog altijd goede hoop voor snelle start Netflix-vervolg 'Extraction'

Netflix wil in de herfst al beginnen met de opnames.

door Jim Pedd om 08:50 in Algemeen
Extraction was een grote hit toen de film op Netflix te zien was. Met een scenario van Joe Russo en een hoofdrol voor Chris Hemsworth moest dat ook bijna wel.

Vrij snel na de release van de film kregen we al te horen dat er een vervolg zou komen. Maar de updates over dat vervolg blijven de laatste tijd uit. Dat moet ook de site Collider op zijn gevallen, want die sprak regisseur Sam Hargrave.

Waar blijft het vervolg?
De regisseur vertelde dat het op dit moment de bedoeling is om in de herfst te beginnen met de opnames. Of dat echt gehaald wordt hangt af van hoe het loopt met het coronavirus. Ook deze film heeft daarmee om te gaan.

"We willen nog altijd, als het kan, in de herfst beginnen met de opnames. Maar dat is natuurlijk nog niet helemaal zeker. Hoe dan ook werken we door alsof we ook echt in de herfst kunnen beginnen," aldus Hargrave.

"Joe Russo rondt het scenario op dit moment af. We kijken er allemaal heel erg naar uit. Ik heb meerdere versies mogen lezen tot nu toe, maar ben heel benieuwd naar wat hij af zal leveren. We kijken er heel erg naar uit om weer aan de slag te kunnen en weer een nieuw actievol deel naar het Extraction-universum kunnen brengen."

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kidcassidy

Avatar

Een film zonder hart was dit. Een vervolg is ook niet nodig mijn inziens.

NumberOne

Avatar

De geldemmer is diep bij Netflix en daar wordt maar al te graag uit gegraaid met dit soort b-producties als resultaat. Bekende acteurs/actrices spelen er maar al te graag op in, want de boterhammen moeten toch betaald worden. Logisch.

Fluffer

Avatar

Laat zitten , dit was een minderwaardige film , sequel is niet gewenst

NieuwsFilm

meest populair