Algemeen

'The Matrix'-actrice begrijpt vierde film niet zo goed

Waarom komt er een nieuw deel?

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Het verhaal van The Matrix 4 is op dit moment strikt geheim. Niemand die het weet, behalve nauw betrokkenen. Warner Bros. is er veel aan gelegen om dat zo te houden.

Wat we daardoor nog niet weten, is hoe het mogelijk is dat Keanu Reeves als Neo en Carrie Ann-Moss als Trinity terug kunnen keren in de vierde franchisefilm. Dat terwijl de personages van hen beiden het niet levend uit de eerste trilogie maakten.

Hoe dan?
Ook actrice Gina Torres, die tweemaal in de franchise te zien was als de weduwe van Nebuchadnezzar-piloot Dozer, begrijpt er niets van.

"Ik bedoel het niet bitter of iets dergelijks, maar de mensen die in de film zitten, zouden dacht ik dood moeten zijn. En de mensen die er niet in zitten, zijn niet dood. Dat is alles wat ik erover te zeggen heb," begon Torres.

"Ik ben echt benieuwd waar het heen gaat met deze film. En wat het uitgangspunt gaat worden, en welk verhaal ze gaan vertellen, want voor mijn gevoel hebben ze alles al verteld."

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

'alles al verteld'...
Ja, dat zou je denken van films als star wars en lord of the rings en avatar. Maar newsflash, dit soort film/ boek universes zijn altijd groter en rijker aan verhaal dan alleen een trilogy of film

fulkano

Avatar

"Ik bedoel het niet bitter of iets dergelijks"

YUP

centr1no

Avatar

maar de mensen die in de film zitten, zouden dacht ik dood moeten zijn. En de mensen die er niet in zitten, zijn niet dood.
Misschien verklapt ze hier wel per ongeluk een plottwist?

Goov25

Avatar

Ja Gina, dat zijn wij ook.

TM1234

Avatar

Gezien de doden weer levend zijn en de levenden er niet bij zijn krijg ik heel erg de indruk dat de matrix die we kennen een soort matrix in de matrix was. Dus toen ze stierven hebben ze de matrix (waarvan wij dachten dat het de werkelijkheid was) pas echt verlaten. Ik weet dat normaal doodgaan in de matrix ook doodgaan in het echt betekend. Maar dat is de enige verklaring die ik heb. Miss wat ver gezocht, ben benieuwd wat anderen er van denken

NieuwsFilm

meest populair