Celebrity

Alec Baldwin verlaat Twitter na 'rel' rond zijn vrouw

De acteur heeft er voorlopig genoeg van.

door FilmTotaal om 15:16 in Celebrity
Eind vorig jaar kwam de vrouw van Alec Baldwin, Hilaria, onder vuur te liggen. Zij heeft namelijk altijd beweerd van Spaanse afkomst te zijn, maar op sociale media doken de afgelopen weken meerdere berichten op van oude bekendheden die aangeven dat dit niet klopt. Als gevolg hiervan verliet zij Twitter. Nu stopt ook Alec Baldwin met Twitter.

Volgens de 62-jarige The Departed-acteur is het sociale medium 'een plek geworden waar iedereen alles maar schreeuwt' en daar heeft hij geen behoefte aan: ''Ik vind er echt niks meer aan. Dus ik neem voorlopig afscheid''.Ruzie
Ondanks het feit dat Hilaria Baldwin liet weten dat zij wel dergelijk van Spaanse afkomst is, kreeg zij toch minder leuke berichten toegestuurd. De kritiek bleef komen, waardoor ze besloot sociale media te verlaten.

De acteur nam het hierna openlijk voor zijn vrouw op. Volgens Hilaria 'vieren de Baldwins beide culturen in huis' en is er dus niets vreemds aan de hand. Ook voeden ze hun kinderen tweetalig op. Alec voegde daaraan toe dat hij zijn echtgenote altijd zal verdedigen, omdat hij van haar houdt.

NieuwsFilm

meest populair