Regisseur 'Leprechaun Returns' ziet ruimte voor meer sequels

Regisseur 'Leprechaun Returns' ziet ruimte voor meer sequels

Oftewel letterlijk meer potten met goud...

Tussen 1993 en 2003 verschenen er maar liefst 6 films in de komische horrorreeks Leprechaun met Warwick Davies (Harry Potter) als de griezelige kabouter. Daarna was de koek voorlopig toch echt even op.

In 2014 maakte men zoals gewoonlijk een reboot getiteld Leprechaun: Origins en in 2018 verscheen Leprechaun Returns, welke (hoe origineel) een direct vervolg was op het eerste deel en alle andere delen negeerde.

Regisseur van laatstgenoemde. Steven Kostanski, heeft in de loop der jaren een flinke schare fans verzameld dankzij zijn eerdere projecten Manborg (2011) en The Void (2016) en hoewel de toekomst van het Leprechaun-personage momenteel onzeker is, keert hij graag terug:

"Wat dat betreft, zou ik het graag doen. Ik had veel plezier tijdens het maken en heb het gevoel dat het geweldig in de mythologie past en er nog heel wat verhalen te vertellen zijn. Ruimte zat om ermee door te gaan".

PG: Psycho Goreman
De eerstvolgende horrorfilm van Kostanski wordt PG: Psycho Goreman. Hierin wekken broer en zus Mimi en Luke onbewust een oude buitenaardse opperheer op die miljoenen jaren geleden op aarde werd begraven na een mislukte poging het universum te vernietigen.

Maar het duurt niet lang voordat diens terugkeer de aandacht trekt van intergalactische vrienden en vijanden uit de hele kosmos en een scala aan buitenaardse wezens samenkomt in de buitenwijk van een kleine stad om te strijden voor het lot van de melkweg. Vanaf morgen op VOD en Digital.

NieuwsFilm

meest populair