Algemeen

Nieuwe creepy foto voor 'Last Night In Soho' van Edgar Wright

Dit wordt ongetwijfeld weer iets bijzonders...

door Arjen Rooseboom om 11:59 in Algemeen
Met uitstel van maar liefst een jaar is het inmiddels aftellen geblazen naar de nieuwste van Edgar Wright, Last Night In Soho.

De succesvolle regisseur (die voorheen altijd zwarte humor in zijn films verwerkte) lijkt dit keer voor een serieuze horrorprent te gaan.

Een nieuwe foto, vrijgegeven door EMPIRE, toont ons een blik op het bebloede en gruwelende personage van Thomasin McKenzie.

Zij brak in 2019 bij het grote publiek door dankzij haar rol in Jojo Rabbit en ook Wright heeft niets anders dan lof voor de jonge 20-jarige actrice:

"Ze is geweldig. Ze is zo kwetsbaar dat de film twee keer zo eng wordt".


Synopsis
In 2019 arriveert Eloise (McKenzie), een jonge vrouw van het platteland, in Londen om haar passie voor mode ontwerpen na te streven, maar dat gaat niet geweldig. Op mysterieuze wijze kan ze echter 1965 betreden en daar ontmoet ze haar idool, de mooie wannabe zangeres Sandy (Anya Taylor-Joy). Maar het Londen uit de jaren '60 is niet wat het lijkt en de tijd lijkt langzaam uit elkaar te vallen, met behoorlijk catastrofale gevolgen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

AlanSmithee

Avatar

Misschien wel de film waar ik het meest naar uitkijk

Mav Damian

Avatar

Ik kijk er ook naar uit! Edgar Wright maakt altijd leuke films.

PureLiquidEvil

Avatar

Deze en Dune kijk ik het meest naar uit. Dit is de eerste keer dat Edgar Wright een echte horrorfilm maakt. Hij heeft een erg goede smaak als het daarom gaat, en hij is geïnspireerd naar eigen zeggen door films als Don't Look Now en Repulsion

NieuwsFilm

meest populair