Netflix koopt alweer een bioscoopfilm

Netflix koopt alweer een bioscoopfilm

Dit keer is het The Mitchells vs. the Machines.

Recent werd duidelijk dat Netflix de rechten heeft gekocht van de vrouwelijke James Bond-achtige film met Gal Gadot en nu heeft de streamingdienst een grote animatiefilm gekocht die eigenlijk op het witte doek had moeten verschijnen.

Dit keer gaat het om de animatiefilm The Mitchells vs. The Machines a.k.a. Connected a.k.a. Connected: De Mitchells tegen de Machines van debuterend regisseur Mike Rianda (Gravity Falls) en producenten Phil Lord en Christopher Miller. De laatste twee zijn bekend van Spider-Man: Into the Spider-Verse en The Lego Movie.

The Mitchells vs. The Machines naar Netflix
Netflix heeft de uitzendrechten van Sony Pictures overgenomen en vanaf heden zal de animatiefilm doorgaan als een Netflix Original, wereldwijd. Een verschijningsdatum is nog niet onthuld door de streaminggigant. Lord reageerde al via Twitter:


In The Mitchells vs. The Machines wordt het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell aangenomen op de filmacademie. Haar vader Rick dwarsboomt haar plannen om naar deze nieuwe school te vliegen, aangezien deze echte familieman heeft geregeld dat het hele gezin nog één keer samen iets onderneemt. Rick neemt Katie, haar broertje Aaron, hun over-optimistische moeder en de vrolijke mopshond Monchi mee op een roadtrip.



NieuwsFilm

meest populair