Algemeen

Amazon Prime Video voegde weer heel wat nieuwe films toe

Check hier het weekoverzicht.

door Jim Pedd om 15:35 in Algemeen
Vandaag zet Amazon Prime Video er na een paar weken met tientallen nieuwe films, even de rem erop. Toch was het een prima week. We zetten de nieuwe films op een rij.

The Departed (2006)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg
De jonge undercoveragent Billy Costigan (Leonardo Dicaprio) infiltreert in het syndicaat van maffiabaas Costello (Jack Nicholson). Terwijl Billy snel Costello's vertrouwen wint, is geharde crimineel Colin Sullivan (Matt Damon) aan het werk bij de politie als Costello's informant. Colin bereikt een machtige positie binnen de Speciale Onderzoeks Eenheid. Zowel Billy als Colin raken verstrikt in hun dubbelleven waarin ze continu informatie verzamelen over de plannen en tegenmaatregelen van de organisaties die ze zijn binnengedrongen. Wanneer duidelijk wordt voor zowel criminelen als politie dat er een verklikker in hun midden is, zijn Billy en Colin in levensgevaar. Beiden moeten achter de identiteit van de ander komen om zichzelf op tijd te redden....

Forte (2020)
Regie: Katia Lewkowicz | Cast: Melha Bedia, Valérie Lemercier, Alison Wheeler, Bastien Ughetto
Nour is een plezierig en grappig mens dat als accountant van een fitnesscentrum in Parijs werkt. Iedereen loopt met haar weg, maar geluk in de romantiek heeft ze niet. Haar beste vrienden proberen haar te helpen, maar boeken ook weinig succes. En dus gaat ze zelf aan de slag via een paaldanscursus.

Mad Max: Fury Road (2015)
Regie: George Miller | Cast: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne
Opgejaagd door zijn turbulente verleden, gelooft Mad Max dat de beste manier om te overleven, in eenzaamheid ligt. Toch voegt hij zich bij een groep, die door de Wasteland vluchten in een War Rig, bestuurd door een elitaire Imperator, Furiosa. Ze ontsnappen van een citadel, getiranniseerd door Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars gestolen is. Woedend, stuurt de krijgsheer al zijn bendes op hen af en achtervolgt hij hen in een Road War.

Unhinged (2020)
Regie: Derrick Borte | Cast: Russell Crowe, Jimmi Simpson, Caren Pistorius, Gabriel Bateman
Rachel (Caren Pistorius) is op weg naar haar werk en lijkt te laat gaan te komen. Bij een verkeerslicht heeft ze een woordenwisseling met een onbekende man, gespeeld door Crowe, die een weinig betekenisvol bestaan leidt en niets heeft om voor te leven. Al snel wordt Rachel, evenals iedereen waar ze om geeft, het doelwit van deze man die zich voorneemt om Rachel een paar dodelijke lesjes te leren. Wat volgt is een dodelijk kat- en muisspel waaruit maar weer eens blijkt dat je nooit precies weet hoe dichtbij iemand kan zijn die uit het niets totaal door zou kunnen slaan.

First Kill (2017)
Regie: Steven C. Miller | Cast: Bruce Willis, Hayden Christensen, Magi Avila, Gethin Anthony
Een vader en zijn zoon komen terecht in de onderwereld. Dat, nadat ze getuige zijn van een moord bij een mislukte bankoverval. De criminelen nemen de jongen vervolgens gevangen, waarop zijn vader achter hen aan komt.

En verder
verschenen deze films op Amazon Prime Video:

Actie
In the Blood (2014)
The Hunter's Prayer (2017)

Documentaire
DocoBANKSY (2012)

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Haha, Unhinged ga ik kijken denk vanavond.

The Departed is ook wel oke, maar had meer verwacht toentertijd

Dawgruule

Avatar

En dat voor €2,50 in de maand haha. Lekker hoor!

Ik betaal overigens via In app aankomen via Apple. Op deze manier kun je gemakkelijk IDeal gebruiken.

Quasibobo

Avatar

Unhinged schijnt goed te zijn, ik ga gelijk kijken!

Hyenas

Avatar

@Dawgruule; Ideal is al sinds September vorig jaar beschikbaar via Prime zelf. Alleen films huren en kopen kan alleen nog met CC.

HolophoniC

Avatar

@Hyenas, Tja, dat heb ik ze al maanden geleden ook duidelijk proberen te maken,maar sommige blijven liever dom geboren en niks aangeleerd. Toch Sunspot? ;)

Spider-fan

Avatar

Maar je kunt voor de pluskanalen alleen via credit-card betalen, daarom vind ik het als geheel vrij waardeloos. Ze willen dat wel veranderen, maar weten niet hoe lang het nog duurt.

Sunspot

Avatar

@Holophonic

Haha, ja, was toen soort omweg of zo, had daar geen zin in :D

Toen kwam opeens de directe optie, bam, gelijk genomen en na 2 weken Netflix opgezegd haha.

Gewoon te top dit Amazon Prime!

Sunspot

Avatar

@Spider-Fan

Zal wel snel zijn, ze doen het heel goed in NL, denk binnen 2 maanden wel

HolophoniC

Avatar

@Sunspot,haha ja het was inderdaad wel wat omslachtig allemaal in het begin(heb vele mails gestuurd of dat niet wat simpeler kon) maar het is absoluut de moeite waard.
Betrap mezelf er ook op dat ik vaker op Amazon prime video zit te koekeloeren dan naar netflix. Maar ik doe (nog)? geen afstand van Netflix.
Wat heb je aan al deze info?
Ja,niks maar we moeten wat te lullen hebben. ;D

HolophoniC

Avatar

@Spider-fan, Heb ik ook al paar mailtjes over gestuurd waarom dat niet ook via ideal kan. Ze werken eraan in ieder geval.

Spider-fan

Avatar

Ik vind het uiteindelijk een hoop gedoe met al die streamingsdiensten. Het punt is dat ze allemaal wel eens iets hebben wat je graag wil zien, maar daarvoor kun je ze toch niet iedere keer gaan nemen. Met Netflix alleen heb je al meer dan je ooit kan kijken, laat staan met nog andere daarbovenop.
Van HBO weet je dat ze hun series meestal ook op blu-ray uitbrengen uiteindelijk, bij andere diensten weet je dat helaas nooit zeker. Blu-ray is uiteindelijk de prettigste manier om hem te kijken: je hebt hem dan gewoon op disc, kijkt hem zo vaak als je wilt, beste beeldkwaliteit, beste geluid, extra's, geen laadtijd-onderbrekingen, niet hoeven wachten op nieuwe afleveringen (behalve eventueel aan het eind van het seizoen als de rest nog niet uit is op blu-ray) etc.

Dawgruule

Avatar

HolophoniC 25.01.2021 01:34
Tja, dat heb ik ze al maanden geleden ook duidelijk proberen te maken,maar sommige blijven liever dom geboren en niks aangeleerd. Toch Sunspot? ;)


Gast. Geen reden om zo onaardig te doen, ik wist niet dat er al een iDeal mogelijkheid was.

Sunspot

Avatar

@Holophonic

Haha, idd, hoeft niet altijd ergens over te gaan,lekker wat rondlullen is ook entertaining Smiley face

NieuwsFilm

meest populair