Algemeen

Nieuw spook uit 'Ghostbusters: Afterlife' doet je aan iets denken

In Ghostbusters: Afterlife krijgen we Muncher.

door Bram de Groot om 13:40 in Algemeen
Deze week hoorden we dat Ghostbusters: Afterlife opnieuw is uitgesteld en dat is toch best jammer, aangezien de film naar verwachting een betere moderne Ghostbusters-film zal zijn dan de vrouwenversie uit 2016.

Maar we hebben ook wat leuker / grappiger nieuws voor de vierde Ghostbusters-film die in de bioscoop moet verschijnen. Tijdens een aflevering van MasterChef Junior: Spain was er een fragment met Ghostbusters-opdracht die ongetwijfeld onderdeel was van de promotie van de nu uitgestelde film.


Muncher in Ghostbusters: Afterlife
In de beelden zien we onder meer de Ecto-1 uit Ghostbusters: Afterlife van regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) en in de set van de show zit een beeld verwerkt van Muncher. Deze spook zou een milliseconde in de trailer zitten, maar dat is amper te zien.


Muncher doet erg denken aan Slimer uit de originele films, al zal hij door de nieuwe animatie zeker zijn eigen uiterlijk krijgen. Hoe het uitpakt zullen we waarschijnlijk in november 2021 zien.

Afterlife speelt zich 30 jaar af na het tweede deel, heeft rollen voor de originele busters en hieronder nogmaals de trailer.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tikkie

Avatar

"deze spook"? Seriously?

Monojaxx

Avatar

Heb er weinig vertrouwen in. Meer een Ghostbusters: Kids.

NieuwsFilm

meest populair