Algemeen

Nieuwe favoriet voor de rol van James Bond

Nu is Cillian Murphy ineens een van de favorieten.

door Jim Pedd om 08:31 in Algemeen
Nu de serie Peaky Blinders richting een einde gaat, is de kans ineens groter dat Cillian Murphy de nieuwe James Bond wordt. Dat stellen de bookmakers van Coral.

De tijd van Murphy als Tommy Shelby is bijna voorbij. Het zesde seizoen is het laatste, waarna we nog een film tegoed hebben en dan is het gedaan met het hoofdverhaal. "Aangezien de beroemde rol van James Bond vrijkomt na Craigs laatste film, hebben we de kansen van Murphy vergroot als volgende 007," schrijft Coral.

Tom Hardy
Wat de bookmakers betreft is Tom Hardy nog altijd de grootste kanshebber. "Hij is zonder twijfel de grootste kanshebber om Craig te vervangen straks."

Andere favorieten op het lijstje zijn Idris Elba, maar ook Bridgerton-acteur Regé-Jean Page. Daarnaast staat James Norton op het lijstje met favorieten.

Vermoedelijk moeten we nog lang wachten voordat we het weten. No Time to Die, de laatste Bond-film van Daniel Craig, is wederom uitgesteld.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Misschien word het wel heel iemand anders.

Suskind

Avatar

Gezien de steeds fysiekere uitdaging die vereist is zeker vanaf casino royal kan het haast niet anders dan dat de nieuwe acteur de 40 nog niet gepasseerd is.

007

Avatar

Geen uitstraling om bond te spelen

DonMaarten

Avatar

Weinig kans.. gezien de diversiteit hysterie van Hollywood zal het waarschijnlijk een gender neutrale latino met Afrikaanse routs worden..

Beyonder

Avatar

Bond is toch een witte Schot volgens Fleming.

chefry1983

Avatar

^
Maar die leeft niet meer. En wat er al gezegd is, diversiteit is absoluut noodzakelijk anders voelen mensen zich weer beledigd

Beyonder

Avatar

Diversiteit is onzin. Zeker voor een film zoals bond. Net als in die Thor films. Slaat nergens op. Alleen maar bepaalde groeperingen tevreden houden.

Crazydaws

Avatar

Ik vind Gabriel Macht wel de looks ervoor hebben.

Sunspot

Avatar

Goeie acteur, maar niet de uitstraling in zijn gezicht om Bond te spelen vind ik.

Fysiek ookniet heel sterk volgens mij

NieuwsFilm

meest populair