'The Suicide Squad' van James Gunn heeft keiharde R-Rating maar is enorm sullig

'The Suicide Squad' van James Gunn heeft keiharde R-Rating maar is enorm sullig

En is meer een reboot dan een vervolg.

James Gunns The Suicide Squad is meer een reboot dan een vervolg. De regisseur maakt de R-Rated film voor DC Comics en Warner Bros. en kreeg de vrijheid er een groots project van te maken.

En hoewel er een aantal acteurs in zitten uit de vorige film in de franchise, is het meer een reboot horen we van Joel Kinnaman.

Opnieuw uitvinden
"Met James Gunn is het een compleet nieuw universum," aldus Kinnaman. "Het is echt iets heel anders. We begonnen een beetje met een onbeschreven blad. Het voelt niet alsof we een vervolg maken. Het balanceert tussen een reboot en een vervolg. Iets dat daar tussen zit."

Dat is knap, en wordt ook interessant volgens Kinnaman. Hij zegt namelijk dat James Gunn zijn visie niet hoefde te compromitteren van de studio.

"Hij kon precies doen wat hij wilde. Dus het wordt de duurste R-Rated film ooit gemaakt. Met een flinke R-Rating en het is heerlijk dwaas. Het heeft die kinderlijke humor, en een paar momenten die je echt gaat voelen. En het is dan weer super gewelddadig en daarna weer heerlijk grappig. Elk personage is zo absurd."

NieuwsFilm

meest populair