Algemeen

'The Suicide Squad' van James Gunn heeft keiharde R-Rating maar is enorm sullig

En is meer een reboot dan een vervolg.

door Jim Pedd om 09:02 in Algemeen
James Gunns The Suicide Squad is meer een reboot dan een vervolg. De regisseur maakt de R-Rated film voor DC Comics en Warner Bros. en kreeg de vrijheid er een groots project van te maken.

En hoewel er een aantal acteurs in zitten uit de vorige film in de franchise, is het meer een reboot horen we van Joel Kinnaman.

Opnieuw uitvinden
"Met James Gunn is het een compleet nieuw universum," aldus Kinnaman. "Het is echt iets heel anders. We begonnen een beetje met een onbeschreven blad. Het voelt niet alsof we een vervolg maken. Het balanceert tussen een reboot en een vervolg. Iets dat daar tussen zit."

Dat is knap, en wordt ook interessant volgens Kinnaman. Hij zegt namelijk dat James Gunn zijn visie niet hoefde te compromitteren van de studio.

"Hij kon precies doen wat hij wilde. Dus het wordt de duurste R-Rated film ooit gemaakt. Met een flinke R-Rating en het is heerlijk dwaas. Het heeft die kinderlijke humor, en een paar momenten die je echt gaat voelen. En het is dan weer super gewelddadig en daarna weer heerlijk grappig. Elk personage is zo absurd."

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

STYD

Avatar

Kom eens een keer met een trailer. Laatste jaar letterlijk bijna geen trailers gezien. Give us something

Decepticon

Avatar

Klinkt gewoon als Guardians of the Galaxy en dat is een goed ding.
Maar toch kijk ik niet uit naar deze film, als John Cena zie in dat idioot maffe kostuum. Denk ik van, waarom?
Maar misschien dat een trailer mijn gedachten verandert.

AlanSmithee

Avatar

Ik hoorde de editor Fred Raskin in een podcast zeggen dat dit pure, old school James Gunn wordt en minder Guardians Of The Galaxy, maar ik heb er daardoor wel zin in

NieuwsFilm

meest populair