Marvel-fans geschokt na uitstel 'Morbius' en bezorgd over andere 'Spider-Man'-films

Marvel-fans geschokt na uitstel 'Morbius' en bezorgd over andere 'Spider-Man'-films

Morbius pas in 2022...

Dat de films in het Marvel Cinematic Universe en Sony Pictures Universe of Marvel Characters voorlopig populair zullen blijven, valt niet te ontkennen. Duidelijk is wel dat we komend half en misschien wel heel 2021 maar weinig tot geen van die films in de bioscoop te zien krijgen.

Deze week werd duidelijk dat Morbius is uitgesteld tot in januari 2022 en dat is anderhalf jaar later dan oorspronkelijke datum in juli 2020. Fans beginnen zich nu echt zorgen te maken over de rest van de Spider-Man films.

Venom 2 en Spider-Man: Homecoming 3
De andere films die in het Sony Pictures Universe of Marvel Characters moeten verschijnen zijn Venom: Let There Be Carnage en Spider-Man: Homecoming 3. De laatste zorgt voor een overlap tussen het MCU en het SPUMC. Worden deze films nu ook uitgesteld?

Vooralsnog staan de twee film op hun plekjes in juni 2021 en december 2021. Vooral de wijziging in volgorde zou de fans niet lekker zitten. Dan kans is namelijk groot dat Morbius een soort fundament legt voor Homecoming 3. Hieronder een reeks reacties van de fans op het uitstel van Morbius:









NieuwsFilm

meest populair