Algemeen

Marvel-fans geschokt na uitstel 'Morbius' en bezorgd over andere 'Spider-Man'-films

Morbius pas in 2022...

door Bram de Groot om 17:08 in Algemeen
Dat de films in het Marvel Cinematic Universe en Sony Pictures Universe of Marvel Characters voorlopig populair zullen blijven, valt niet te ontkennen. Duidelijk is wel dat we komend half en misschien wel heel 2021 maar weinig tot geen van die films in de bioscoop te zien krijgen.

Deze week werd duidelijk dat Morbius is uitgesteld tot in januari 2022 en dat is anderhalf jaar later dan oorspronkelijke datum in juli 2020. Fans beginnen zich nu echt zorgen te maken over de rest van de Spider-Man films.

Venom 2 en Spider-Man: Homecoming 3
De andere films die in het Sony Pictures Universe of Marvel Characters moeten verschijnen zijn Venom: Let There Be Carnage en Spider-Man: Homecoming 3. De laatste zorgt voor een overlap tussen het MCU en het SPUMC. Worden deze films nu ook uitgesteld?

Vooralsnog staan de twee film op hun plekjes in juni 2021 en december 2021. Vooral de wijziging in volgorde zou de fans niet lekker zitten. Dan kans is namelijk groot dat Morbius een soort fundament legt voor Homecoming 3. Hieronder een reeks reacties van de fans op het uitstel van Morbius:

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Wat zijn dit voor domme fans? Hoe naïef ben je om te denken dat films en data in de tweede helft van het jaar blijven staan?
Er is een kans dat ze blijven staan als de bioscopen tegen die tijd open zijn, maar die kans is klein denk ik.
En waarom zou Morbius een fundament leggen voor "Homecoming 3"? Alleen omdat we Keaton even krijgen te zien in de trailer en die poster van Spider-Man op een muur? Sommige fans denken echt dat alles onder één dak wordt gemaakt en in de MCU valt.

Indy5

Avatar

Kop op , is maar een jaartje uitstel.

RoberPaulsen

Avatar

Wat hebben we het toch zwaar met zijn allen, we raken helemaal van de leg als er een film wordt uitgesteld

Draven

Avatar

Indy5 "Kop op , is maar een jaartje uitstel."


31.536.000 seconden
525.600 minuten
Dit is teveel! (ಥ﹏ಥ)

Master Of Films

Avatar

Even nog in andere perspectief en in het grote geheel wat houd een jaartje werkelijk in.

Op een gemiddelde mensenleven (80 jaar voor mannen) zitten we bijna een jaar van ons leven op het toilet(hierbij is een gemiddelde van 15 min per dag genomen). Dat heb ik even nagevraagd bij Glorix.

kokosnoot

Avatar

Het hangt er gewoon van af hoe succesvol de vaccinaties wel of niet zijn. Dus er is een kans dat kaskrakers, van uit winst oogpunt, dit jaar niet of nauwelijks te zien zullen zijn. Maak me meer zorgen of de bioscopen dit volhouden.

NieuwsFilm

meest populair