Celebrity

Selena Gomez ziet er weer prachtig uit op Insta-foto

De celeb en actrice in korte broek en hippe schoenen.

door FilmTotaal om 09:54 in Celebrity
Bling Bling! Celeb Selena Gomez staat er weer stralend bij op Instagram. De actrice uit onder meer films als Spring Breakers uit 2012, Neighbors 2: Sorority Rising uit 2016 en A Rainy Day in New York uit 2019 doet het tegenwoordig bijzonder goed op de plaatjes-swiper.

Maar ook komende tijd moet de jonge Gomez te zien (of horen) zijn in films. Nadat we haar begin verleden jaar nog hoorde als de giraffe Betsy in Dolittle, zien we haar dit jaar in In the Shadow of the Mountain en moeten we haar opnieuw te horen krijgen als Mavis in Hotel Transylvania 4.

Megasuccesvol op Instagram
Voor wie zich graag spiegelt met deze Selena moet flink aan de bak. De actrice is een topverdiener op Instagram. Ze zou volgens de laatste berichten 7,3 miljoen dollar verdienen met Instagram. In 2020 zou ze een beperkt aantal betaalde berichten hebben geplaatst, maar die waren wel goed voor ruim 8 ton per bericht.

Ook nu zien we Selena er weer keurig en prachtig bijzitten op een nieuwe foto, inclusief een mooie Mercedes oldtimer. Wil je ook de sneakers die ze aanheeft? Weet waarvoor je betaalt. Selena krijgt 8 ton, jij bent 80 piek lichter.


De foto van de 28 jarige Selena Gomez zien? Check deze dan op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair