Algemeen

Gerucht: Marvel wil Nicolas Cage terug als Ghost Rider voor 'Doctor Strange 2'

Het Multiversum biedt de studio ongekende mogelijkheden.

door Jeffrey Kouters om 10:31 in Algemeen
Rijdt Nicolas Cage binnenkort met een vlammend schedelhoofd het Marvel Cinematic Universe binnen? Dat zou zomaar eens kunnen. Volgens een nieuw gerucht heeft Marvel namelijk interesse om de acteur terug te laten keren als Johnny Blaze / Ghost Rider in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.


In Doctor Strange 2 wordt het Multiversum verkend. Dit avontuur biedt volop mogelijkheden voor Marvel om personages van buiten het eigen universum op te laten draven. De geruchten rondom Spider-Man 3, waarin het Multiversum ook een rol speelt, hinten daar ook sterk op (zo zouden Tobey Maguire en Andrew Garfield beiden hun opwachting maken).

De Ghost Rider van Nicolas Cage zou dus ook op het lijstje staan bij de studio. De acteur vertolkte de rol van deze demonische motorrijder eerder in de gelijknamige film uit 2007 en het vervolgdeel - Spirit of Vengeance - uit 2011. Dat schrijft ene Roger Norvell, die eerder kloppende informatie over WandaVision deelde, althans op Twitter.

De partijen zouden echter nog geen deal hebben weten te bereiken volgens hem.

Betrouwbaarheid
Dit account postte tot voor kort onder het alias 'Roger Wardell' (de naam van de Twitter-gebruiker die kloppende spoilers over Avengers: Endgame uitlekte). Zijn tweets lijken niet allemaal even betrouwbaar.

Dit gerucht moeten we dan voorlopig ook maar met een enorm korreltje zout nemen, maar een interessant idee is het zeker.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Dit zie ik niet gebeuren, ik denk dat Marvel Ghost Rider nog wel een poosje met rust laat.

Overlord

Avatar

de eerste was nog best vermakelijk, maar deel 2 was onkijkbaar voor mij.
Beetje eerherstel voor Cage mag nu wel een keer, dus het zou leuk zijn als het gerucht klopt.

justmikemovies

Avatar

Een ding is zeker: als Marvel het echt wil zien we Cage sowieso terug. Die man slaat geen enkele film af.

Gigan72

Avatar

De eerste is nog wel te doen maar deel 2 is niets al vindt ik dat Ghost Rider er wel beter uit vindt zien dan in deel 1.


Poit

Avatar

Ik lees al langer berichten op deze site en begon mij steeds meer te ergeren aan de manier van schrijven. Zo ook nu:

De acteur vertolkte de rol van deze demonische motorrijder eerder in de gelijknamige film uit 2007 en het vervolgdeel - Spirit of Vengeance - uit 2011. Dat schrijft ene Roger Norvell, die eerder kloppende informatie over WandaVision deelde, althans op Twitter.

Als je de zinnen zo achter elkaar zet, dan zou het dus zo zijn dat de twitteraar beweert dat Cage in 2 Gehost Rider films heeft gespeeld en dat we dat met een korreltje zout zouden moeten nemen.
Maar goed genoeg gemieren**kt, ik zou eerder Gabriel Luna terug zien als Ghost rider. Hij vertolkte deze rol in Agents of S.h.i.e.l.d.

NieuwsFilm

meest populair