Celebrity

Beroemde actrice: "Seks met Kate Winslet beste cadeau ooit"

De 'Titanic'-actrice had een bijzonder verjaardagscadeau geregeld voor haar tegenspeelster Saoirse Ronan op de set van 'Ammonite'.

door FilmTotaal om 11:02 in Celebrity
Kate Winslet en Saoirse Ronan spelen in Ammonite twee vrouwen die een warmbloedige liefdesrelatie met elkaar ontwikkelen. En daar horen ook enkele expliciete seksscènes bij. Volgens Ronan had Winslet in het kader van die specifieke scènes een bijzondere verrassing voor haar geregeld tijdens de opnames. Dat vertelt ze aan Mirror.

Saoirse Ronan (Lady Bird) vierde op de set van Ammonite haar vijfentwintigste verjaardag. Haar tegenspeelster Kate Winslet (Titanic) kon die dag natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan zonder de jarige jet flink te verrassen.

In een interview met de Britse tabloid Mirror vertelt Ronan dat Winslet wel iets héél bijzonders voor haar had geregeld. Winslet had het namelijk voor elkaar gekregen bij regisseur Francis Lee (God's Own Country) om het draaischema stiekem om te gooien, zodat uitgerekend op de dag van Ronans verjaardag een sensuele seksscène zou worden gedraaid.

"Dat was het beste cadeau ooit", vertelt de Ierse actrice. "Ik heb er erg van genoten. Zo'n intense seksscène had ik ook nog nooit eerder gespeeld".

Ronan kon het dan ook zeer waarderen dat Winslet speciaal voor haar het opnameschema om had laten gooien. "Daardoor hadden we ook de mogelijkheid om van tevoren even een paar glazen Prosecco te drinken", voegt ze toe.

In de goed ontvangen dramafilm speelt Winslet de rol van paleontoloog Mary Anning en Ronan die van de stadse Charlotte Murchison, twee verschillende vrouwen die rond 1840 verliefd worden op elkaar in de Zuid-Engelse kustplaats Lyme Regis.

NieuwsFilm

meest populair