Binnenkort is duidelijk wie écht de nieuwe Captain America is

In maart start The Falcon and the Winter Soldier.

Aan het einde van Avengers: Endgame uit 2019 zien we hoe een oude Steve Rogers (Chris Evans) zijn schild overdraagt aan Sam Wilson (Anthony Mackie). Gelijk werd aangenomen dat Falcon hiermee de nieuwe Captain America zou zijn. Maar dat is nog helemaal niet bepaald.

De serie The Falcon and the Winter Soldier, die in maart op Disney+ start, zal namelijk vooral draaien om de vraag wie het schild voor langere tijd in het Marvel Cinematic Universe mag dragen.

Wie wordt Captain America?
Tijdens The Rich Eisen Show zei Mackie namelijk het volgende: "Aan het einde van Endgame accepteerde Sam het schild niet per se. Misschien herinner je het, maar Sam zei tegen Steve: 'Dit voelt niet goed, want het is van jou.'"

"Dus de serie toont een lange weg om uit te zoeken wie Captain America wordt, waar het schild zal eindigen, en of die naam terugkeert - en of iemand die naam weer zal dragen," aldus Mackie.

Sam Wilson, Bucky Barnes of John Walker
Naast dat ook Bucky Barnes a.k.a. The Winter Soldier van Sebastian Stan een kanshebber is, zou ook zomaar John Walker van Wyatt Russell (Overlord) de nieuwe Captain America kunnen worden. Al zou hij ook zomaar kunnen eindigen als U.S. Agent en Super-Patriot.

The Falcon and the Winter Soldier start op 19 maart en heeft naar verluidt zes afleveringen van circa 40 tot 50 minuten.



NieuwsFilm

meest populair