Algemeen

Ghostbuster Ernie Hudson heeft gemengde gevoelens bij vrouwelijke 2016-reboot

Wel een fan van de film maar het had geen reboot moeten zijn.

door Wouter Drummen om 15:28 in Algemeen
Ernie Hudson maakt een comeback als Ghostbuster Winston Zeddemore in Ghostbusters: Afterlife. Tijdens een recent interview liet hij weten blij te zijn terug te mogen keren en dat de film dient als een vervolg op de eerste twee in de reeks. Gedurende dit gesprek liet hij zich eveneens uit over de vrouwelijke Ghostbusters-reboot.

Deze verscheen in 2016, waarin de hoofdrollen waren weggelegd voor Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones. De film van regisseur Paul Feig wist niet iedereen te overtuigen en ook Hudson heeft nog gemengde gevoelens bij de reboot.

Dubbel
Zo zegt de acteur: ''Ik vind Ghostbusters heel goed. De cast is geweldig en ik hou van Paul Feig's werk. Ik ben dan ook een fan van de film, maar ik had het geen reboot genoemd. Voor mij is een reboot een andere versie van iets dat al bestaat. Ik denk dat dat een fout was''.

''Het verhaal gaat niet verder en wordt ook echt niet uitgebreid. Het is daardoor een compleet ander universum. Hierdoor lijkt het erop dat hetzelfde verhaal wordt verteld, alleen in een ander sausje. Als gevolg hiervan ontstaan er nodeloze vergelijkingen met het origineel en dat is jammer''.

Afterlife
Ghostbusters: Afterlife wordt gemaakt door Jason Reitman, o.a. bekend van Juno en Tully. Helaas hoorden we eerder deze week dat ook deze film is uitgesteld tot 21 november van dit jaar.

We zullen dus langer moeten wachten op Afterlife dan verwacht. Deze speelt zich 30 jaar af na het tweede deel en heeft rollen voor de originele 'busters'.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ja Ernie en dat is waarom het een reboot is en we het een reboot noemen. En het is eigenlijk ook een remake.
Dat was ook de bedoeling van de filmstudio en Feig. De filmstudio's lijken het geleerd te hebben niet zomaar een simpele remake te maken met een vrouwen cast ipv mannen. Want je hoort weinig meer over dat soort projecten.

Judge

Avatar

Films met alleen maar vrouwen in de hoofdrol... Buiten Sister Act kan ik geen enkele andere succesvolle film noemen.

Gigan72

Avatar

Nooit gezien maar volgens mij was Bridesmaids best een succes.

Rich Art

Avatar

@Judge: Charlie's Angels heeft het ook niet gek gedaan...

Master Of Films

Avatar

Rich Art "Charlie's Angels heeft het ook niet gek gedaan..."
Als je het over Charlie's Angels 2019 hebt, dan heb jij een totale andere interpretatie van zowel financiele succes als mede de ontvangst Smiley face

The Elizabeth Banks-directed reboot of Charlie’s Angels died an embarrassing and miserable death at the box office this past weekend. While Banks seemingly blamed men for the flop, women made a statement that they too weren’t interested in her agenda-driven film.

In fact, reports say more women went to see the new Rambo than stood in line to see Banks’ crime-busting trio.

According to Box Office Mojo, Charlie’s Angels pulled in a disappointing $8.35 million in ticket sales in its opening weekend. It finished third in the box office race, with two male-oriented films, Ford v. Ferrari and Midway, taking the top two spots.


Zowel USA Today als Variety melden dat Charlie's Angels 2019 een grote box office failure was van 2019.

De 2000 versie alsmede de orginele serie in de jaren 70 is uiteraard andere koek Smiley face De 2000 film was een van de grootste film hits van het jaar 2000. Het verschil tussen de 2000 en de 2019 is dan behoorlijk groot. Waar de 2000 versie gewoon puur focused was op simpel en leuk voor iedereen, had de 2019 wel een ideologische boodschap (women good, man bad). De mindere Full Throttle is zelfs succesvoller dan de 2019 versie.

NieuwsFilm

meest populair