Ghostbuster Ernie Hudson heeft gemengde gevoelens bij vrouwelijke 2016-reboot

Ghostbuster Ernie Hudson heeft gemengde gevoelens bij vrouwelijke 2016-reboot

Wel een fan van de film maar het had geen reboot moeten zijn.

Ernie Hudson maakt een comeback als Ghostbuster Winston Zeddemore in Ghostbusters: Afterlife. Tijdens een recent interview liet hij weten blij te zijn terug te mogen keren en dat de film dient als een vervolg op de eerste twee in de reeks. Gedurende dit gesprek liet hij zich eveneens uit over de vrouwelijke Ghostbusters-reboot.

Deze verscheen in 2016, waarin de hoofdrollen waren weggelegd voor Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones. De film van regisseur Paul Feig wist niet iedereen te overtuigen en ook Hudson heeft nog gemengde gevoelens bij de reboot.

Dubbel
Zo zegt de acteur: ''Ik vind Ghostbusters heel goed. De cast is geweldig en ik hou van Paul Feig's werk. Ik ben dan ook een fan van de film, maar ik had het geen reboot genoemd. Voor mij is een reboot een andere versie van iets dat al bestaat. Ik denk dat dat een fout was''.

''Het verhaal gaat niet verder en wordt ook echt niet uitgebreid. Het is daardoor een compleet ander universum. Hierdoor lijkt het erop dat hetzelfde verhaal wordt verteld, alleen in een ander sausje. Als gevolg hiervan ontstaan er nodeloze vergelijkingen met het origineel en dat is jammer''.

Afterlife
Ghostbusters: Afterlife wordt gemaakt door Jason Reitman, o.a. bekend van Juno en Tully. Helaas hoorden we eerder deze week dat ook deze film is uitgesteld tot 21 november van dit jaar.

We zullen dus langer moeten wachten op Afterlife dan verwacht. Deze speelt zich 30 jaar af na het tweede deel en heeft rollen voor de originele 'busters'.

NieuwsFilm

meest populair