Zack Snyder opent boekje over vertrek bij 'Justice League' in 2017

Zack Snyder opent boekje over vertrek bij 'Justice League' in 2017

De regisseur vertrok vroegtijdig bij de DC-film.

Binnenkort moet op HBO Max de film Zack Snyder's Justice League verschijnen, de aangepaste versie van de bioscoopfilm Justice League uit 2017. Ook bij deze film staat Zack Snyder vermeld als regisseur, maar daar is hij het zoals bekend niet mee eens.

Snyder vertrok in 2017 tijdens de post-productie van de film nadat zijn 20 jarige dochter Autumn eerder dat jaar zelfmoord had gepleegd. Snyder bleef nog enige tijd aan als regisseur, maar vertrok uiteindelijk toch.

Tijdens een interview gaf de regisseur aan waarom hij toch wegging bij de film. "Ik was er gewoon een beetje klaar mee. Op dat moment wist ik dat mijn familie me meer nodig had dan al die onzin," aldus Snyder.

Moegestreden tijdens Justice League
Het is bekend dat er heel wat problemen waren achter de schermen, ook tijdens de periode dat Snyder nog de regisseur was. "Ik had geen energie om te vechten met de studio en te vechten voor de film. Ik had er letterlijk nul energie voor," vervolgt Snyder.

"Ik denk dat dat het belangrijkste is. Ik denk dat er een andere wereld is waar ik aan zou zijn gebleven en ik het toch probeerde. En ik weet zeker dat ik het had gekund... Want elke film is een gevecht, toch? Dat was ik gewend. Maar ik had gewoon niet de kracht."

Ondertussen wachten we op de vier uur durende director's cut waarvoor Snyder naar verluidt zo'n 70 miljoen dollar kreeg. Deze moet in maart op HBO Max verschijnen en via een andere dienst of misschien wel de bioscoop in Nederland.



NieuwsFilm

meest populair