Celebrity

Actrice Lily Collins hoorde 'stemmen in haar hoofd'

Het gaat nu gelukkig een stuk beter met de actrice.

door FilmTotaal om 11:42 in Celebrity
Lilly Collins, o.a. bekend van The Mortal Instruments en Rules Don't Apply, heeft sinds meerdere jaren de filmrollen voor het oprapen. Toch had ze in het begin moeite met alle druk die het leven van een Hollywoodster met zich meebrengt. In een recent interview laat zij zich erover uit.

Zo zegt Collins: ''Ik had jarenlang therapie nodig. Ik had donkere gedachten, die de controle over me hadden, zoals wat ik wel en niet mocht eten en wat ik wel en niet mocht doen. Ik zat lang niet lekker in mijn vel''.

Anders
Gelukkig wist de nu 31-jarige actrice er vanaf te komen: ''Ik focus me nu op andere dingen, voornamelijk wat me blij maakt. Het zijn vaak de normaalste dingen, maar ik heb het gevoel dat ik dit allemaal lang heb misgelopen omdat ik gewoon ergens anders was met mijn gedachten''.

''Vroeger nam altijd de onzekerheid over en daar liet ik me door leiden. Ik had veel stemmen in mijn hoofd, maar zelf durfde ik me niet te laten horen. Ik bevind me nu echter in een hele andere fase van mijn leven en ik mag mezelf gelukkig prijzen met alle vrienden die me er doorheen hebben geholpen''.

Druk
Dat het goed gaat met de actrice is ook wel te zien aan het feit dat ze niet stil zit. Recentelijk was ze nog te zien in de Netflix-film Mank. Ze heeft eveneens getekend voor drie andere projecten, waaronder ook Gilded Rage, een film die ze samen maakt met haar vriend Charlie McDowell.

NieuwsFilm

meest populair