Algemeen

Nieuwe blik op Steppenwolf in 'Zack Snyder's Justice League'

Zack Snyder's Justice League toont via een t-shirt een nieuwe blik op Steppenwolf.

door Jim Pedd om 07:01 in Algemeen
Fans weten al dat Steppenwolf er straks heel anders uit komt te zien in Zack Snyder's Justice League. Hij krijgt een volledig nieuw design en ziet er behoorlijk wat gevaarlijker uit.

Waar we eerder al een t-shirt te zien kregen van Darkseid, is er nu ook eentje naar buiten gebracht waarop we Steppenwolf zien. Met een heel nieuwe en gevaarlijke bijl en omringd door de Motherboxes waar hij op jaagt in de film.

Nieuw design Steppenwolf
Het is nog wachten op meer nieuws rond de film van Snyder. De regisseur mocht de cast terugbrengen voor vijf minuten extra beeldmateriaal. Bovendien werkt hij aan de nieuwe visuele effecten, waarbij de volledige film opnieuw ontworpen is. Dat geintje kost Warner Bros. zo'n 30 miljoen dollar.
Eerder hoorden we dat de film in vier delen uitgebracht had moeten worden. Maar Zack Snyder onthulde kortgeleden dat hij de film alsnog als een vier uur durende film uit mag brengen.

De nieuwe Justice League-film is in maart te zien op HBO Max. Of en hoe we de film in Nederland kunnen zien is nog niet zeker.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

Kunnen ze deze versie jj eindelijk uitbrengen dan zijn we eindelijk van het gezever eromheen af

BillySavastano

Avatar

^ word toch altijd wel weer iets 'nieuws' gevonden. Kijk naar Harry Potter, franchise is al 10 jaar geleden met een epische knaller afgesloten en toch blijven er clickbaiters 'nieuwtjes' naar buiten brengen. Ik merk dat er laatste tijd veel shit de wereld in word geslingerd just for the sake of having news... mensen zijn craving voor nieuwtjes.
Beetje moe word je er van, ik tenminste

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

WB is echt slim bezig om al hun nieuwe releases direct naar hun steaming platform HBO Max te brengen zolang de Pandemie niet eindigt, terwijl HBO Max enkel in USA beschikbaar is laat staan Wereldwijd.

chefry1983

Avatar

^
Dan maar downloaden ergens vanaf een torrent site

BillySavastano

Avatar

@ CAPE: het is wel mogelijk om hbo max in Nederland te kijken, via een omweg weliswaar but its possible. En anders gewoon downloaden inderdaad wat chefry al zegt.

NieuwsFilm

meest populair