Nieuwe blik op Steppenwolf in 'Zack Snyder's Justice League'

Nieuwe blik op Steppenwolf in 'Zack Snyder's Justice League'

Zack Snyder's Justice League toont via een t-shirt een nieuwe blik op Steppenwolf.

Fans weten al dat Steppenwolf er straks heel anders uit komt te zien in Zack Snyder's Justice League. Hij krijgt een volledig nieuw design en ziet er behoorlijk wat gevaarlijker uit.

Waar we eerder al een t-shirt te zien kregen van Darkseid, is er nu ook eentje naar buiten gebracht waarop we Steppenwolf zien. Met een heel nieuwe en gevaarlijke bijl en omringd door de Motherboxes waar hij op jaagt in de film.

Nieuw design Steppenwolf
Het is nog wachten op meer nieuws rond de film van Snyder. De regisseur mocht de cast terugbrengen voor vijf minuten extra beeldmateriaal. Bovendien werkt hij aan de nieuwe visuele effecten, waarbij de volledige film opnieuw ontworpen is. Dat geintje kost Warner Bros. zo'n 30 miljoen dollar.


Bekijk de afbeelding

Eerder hoorden we dat de film in vier delen uitgebracht had moeten worden. Maar Zack Snyder onthulde kortgeleden dat hij de film alsnog als een vier uur durende film uit mag brengen.

De nieuwe Justice League-film is in maart te zien op HBO Max. Of en hoe we de film in Nederland kunnen zien is nog niet zeker.

NieuwsFilm

meest populair