Disney's live-action remake 'The Hunchback Of Notre Dame' nog steeds onderweg

Disney's live-action remake 'The Hunchback Of Notre Dame' nog steeds onderweg

Deze. Komt. Dichterbij. En. Dichterbij.

Frozen-ster Josh Gad heeft online een veelbelovende update gegeven over de status van Disney's volgende live-action remake van The Hunchback Of Notre Dame. Deze is actief in ontwikkeling.

Op social media vroeg een fan naar de status van het project of deze was uitgesteld of geannuleerd. Gad antwoordde lichtelijk vaag, maar hoopvol:


De acteur en zanger is al aan boord om de moderne hervertelling van de animatiefilm uit 1996 te gaan produceren en waarschijnlijk neemt hij tevens de titulaire hoofdrol van de gebochelde Quasimodo op zich.

Deze nieuwe versie zal meer trouw blijven aan de gelijknamige roman uit 1831 van Victor Hugo, dit terwijl de animatiefilm beschouwd wordt als één van de meest duistere verhalen uit de studio's van Walt Disney.

Eerder in 2018 was er het bericht dat Idris Elba getekend had om zowel de regie als de productie als de hoofdrol als de muziek te verzorgen.

Gaston & LeFou
Gad houdt blijkbaar Disney, want hij verleent eerst nog zijn medewerking aan de reboot Shrunk en gaat binnenkort zijn rol van sidekick LeFou hervatten in de Beauty And The Beast prequelserie die zich focust op het personage Gaston (vertolkt door Luke Evans die ook terugkeert).

NieuwsFilm

meest populair