Celebrity

Getalenteerde Selena Gomez kan veel, maar niet alles...

Ze kan zingen, ze kan dansen, ze kan acteren, máár... Kan ze koken?

door FilmTotaal om 09:40 in Celebrity
Selena Gomez heeft een carrière voor zichzelf gemaakt niet alleen als actrice (in films als Dolittle en Spring Breakers), maar ook als zangeres (ze heeft inmiddels al 3 soloalbums uitgebracht). Koken en bakken is echter een skill die ze nog niet geweldig beheerst.

Selena + Chef
Op Instagram post Gomez een filmpje van zichzelf waarin ze stuntelend aan het koken is. Van het niet kunnen gebruiken van een mixer tot het niet kunnen uitpersen van een citroen. Gomez heeft nog wel wat training nodig.Gelukkig is ze daar druk mee bezig tijdens deze quarantaine. In haar reality tv-serie Selena + Chef houdt de zangeres en actrice zich bezig met koken en bakken. En het tweede seizoen is inmiddels begonnen

Minimaal 1 fout
In de caption bij de video grapt ze dat in elke aflevering toch wel minimaal één fout voorkomt. Foutjes maken is menselijk en ook in de filmcarrière van Gomez heeft ze wel eens een foutje gemaakt... En dat foutje stamt uit 2013.

In 2013 verscheen een film genaamd Getaway met Gomez in de hoofdrol. Voor haar rol in deze thriller werd de actrice genomineerd voor de Golden Raspberry Award voor slechtste actrice van het haar. Met haar werden dat jaar Halle Berry, Naomi Watts en Lindsay Lohan genomineerd voor de minst begeerde filmprijs van het jaar. De man (!) Tyler Perry won dat jaar de prijs voor slechtste actrice voor zijn rol in A Madea Christmas.

NieuwsFilm

meest populair