Algemeen

De regisseur van 'Indiana Jones 5' hint naar opmerkelijke tijdsetting

Gaat Indiana Jones terug in de tijd?

door Bram de Groot om 13:01 in Algemeen
Gezien zijn staat van dienst mag Harrison Ford zeker een levende legende genoemd worden, en daar mag best wat ontzag voor zijn. Maar we moeten ook inzien dat hij niet meer de snelste zal zijn met zijn 78 jaar. Toch keert hij binnen afzienbare tijd terug voor Indiana Jones 5 die in 2022 moet verschijnen.

De Star Wars en Blade Runner-acteur zou zomaar te maken kunnen krijgen met een zeer opmerkelijk vijfde deel. Sowieso is het al anders dat de film niet wordt geregisseerd door Steven Spielberg, en nu lijkt de film zich (deels) af te spelen in de jaren zestig.

Regisseur hint naar jaren 60 setting
Dit keer zal James Mangold, bekend van Ford v. Ferrari en Logan, in de regiestoel zitten en hij hint nu via Twitter naar dat de vijfde Indy-film zich in de jaren 60 zal afspelen.

"Ik woon op dit moment mentaal in het NYC van de jaren 60, want daar vinden alle films waar ik aan werk plaats," aldus de regisseur. Indiana Jones 5 staat gepland voor 29 juli 2022. Een jaartje extra uitstel lijkt nagenoeg zeker.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fred jr

Avatar

Misschien de verjongings CGI toepassen of een ander acteur in motion capture pak laten spelen. Smiley face

Indy5

Avatar

1 pluspunt Harrison Ford heeft zijn vaccinatie gehad!!Opnames kunnen dus gerust later beginnen....

Chris23

Avatar

Maar waar staat dan dat hij terug in de tijd gaat?
De 60s klopt toch met Indy`s leeftijd?

Over terug in de tijd gaan gesproken ; lijkt me wel leuk als indy op een of andre manier (misschien door een of ander item dat hij vind die powers heeft) in een vortex terecht komt en in WW2 periode er uit gepoept word. (als hij niet zo oud was al dan tenminste)

milo007

Avatar

Kingdom of the Crystal Skull speelde zich af in 1957, dus op zich klopt het wel als de film zich in de late 60s afspelen. Kben wel benieuwd van welke duivelse organisatie de slechteriken deze keer afstammen.

Gigan72

Avatar

Gaat Indiana Jones terug in de tijd?
Nee want de andere films spelen zich af voor de jaren 60.

@milo007
Ex nazi,s of russen zal het wel worden.

Thiver

Avatar

Chris23 "De 60s klopt toch met Indy`s leeftijd?"

Indiana Jones is geboren in 1899, dus zijn leeftijd is zo ongeveer hetzelfde als het jaar waarin de film zich afspeelt. Dat geldt echter niet voor de leeftijd van zijn vertolker: in The Last Crusade zou Indy 38 moeten zijn, terwijl Harrison Ford toen alweer halverwege de veertig was. Inmiddels is Ford 78, maar daar valt wel tien jaar vanaf te smokkelen, zodat de vijfde Indiana Jones zich best in de jaren zestig kan afspelen.

NieuwsFilm

meest populair